![]() |
Bilseydim Büyümezdim |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Bilseydim BüyümezdimAcı veriyor bugünü yaşamak, bilseydim büyümezdim
![]() Vefa var, sadakat gerçek ve aşk müspet sanırdım Kapılarımı her çalana açardım da, her kapıyı utanmadan ben çalardım ![]() Tek başıma kaldım bu koca denizde, tek kürekli bir sandalda ![]() İşte bir zamanlar ben böyleydim ![]() Büyüdüm, öğrendim ![]() ![]() Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim ![]() * * * Aşk denen şeyin nasıl yok olduğunu gördüm ![]() Namusun yok olduğunu, vefanın hiç olduğunu, ihanetin p**** olduğunu bildim ![]() Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim ![]() Çünkü ben küçükken hiç ihanet denizinde yüzmezdim ![]() Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem oralarda gezmezdim ![]() * * * Dost denenin cellat olduğunu, güneşin mum ışığında solduğunu gördüm ![]() Elinde kalbi, cebinde namusu, aklında sus pusu gördüm ![]() Aşkını paraya tahvil edenleri, onurunu mezara gömenleri gördüm ![]() Keşke görmez olaydım, çocuk kalaydım ![]() Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim ![]() * * * Beni nasıl kandırdıklarını gördüm, beni nasıl inandırdıklarını ![]() Sadece gerçek benimmiş, en iyi onu gördüm ![]() Göze kalem çeken acılar, akla zincir vuran yaralar gördüm Varlığını satan yoksullar, yokluğunu satan zenginler gördüm Keşke görmeseydim ![]() Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem görmezdim ![]() * * * Sabır emlakçılarını, ihanet şakşakçılarını gördüm ![]() Arkadaşını sevenlerden daha makbul, sevgisini satanları gördüm ![]() ‘Bizler’ ve ‘sizler’ diye bizi bölenlerin aslında ‘onlar’ olduklarını gördüm ![]() Şikayete hakkım yok, sustum, tam ortasında durdum Yaşamak haram oldu, nefes alırken öldüm ![]() Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem ölmezdim ![]() alıntı
![]() |
|