|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alternatif, cevaplar, eski, mesajlarına, sevgilinin, sms |
![]() |
Eski Sevgilinin SMS Mesajlarına Alternatif Cevaplar! |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Eski Sevgilinin SMS Mesajlarına Alternatif Cevaplar!- gerçekten unuttun mu? - sen de kimsin? - seni hala seviyorum! - performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten - seni hala özlüyorum ![]() ![]() ![]() - tütün bas geçer - nasıl gidiyor hayat? -senden sonra bayağı bi güzelleşti, sağol - "mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız, lütfen daha sonra -tekrar denemeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - birbirimizin kalbini kırdık, yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! - benimkinin kaskosu vardı - biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkında değilsin ![]() ![]() - allah belanı versin - seni unutamadım! - sevgilinden ayrıldın da mesaj atacak birini mi arıyorsun? - salaksın sen! - evet, o cevabı yazdığım için salağım, bırak bir cevap yazmayı, okumadan silmem gerekirdi ![]() ![]() ![]() - sen varsın ve hep olacaksın! - yazık, bir malsın ve hep öyle kalacaksın ![]() ![]() ![]() - dün gece rüyamda seni gördüm ![]() ![]() ![]() - bir dahakine iyi örtün de uyu ![]() ![]() ![]() - gece rüyamda gördüm seni, çok korktum, başına bir şey gelmedi di'mi? -başıma gelen en kötü şey sendin! - dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim ![]() ![]() ![]() - ancak rüyanda görürsün zaten, öptüm! - dün gece seni rüyamda gördüm ![]() ![]() ![]() - görebileceğin tek yerde görmüşşün zaten - barutcan dön artık, tükendim tükendim tükenmeleri oynuyorum ![]() ![]() - sayın abonemiz kafasını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() engin denizlere açılmanızı temenni ederiz ![]() - hayatım, pişmanım, geri dönmek istiyorum! - tek yön güzelim burası hadi naş naş! ![]() ![]() ![]() - senin gibisini bir daha bulamadım - bunun beni ilgilendiren kısmı nedir? - bu akşam işin var mı? - mesaj attığınız kişiye şu an ulaşılamıyor ![]() - buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma ![]() ![]() ![]() Ç-alıntıdır ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Eski Sevgilinin SMS Mesajlarına Alternatif Cevaplar! |
![]() |
![]() |
#2 |
alper1482
|
![]() Cevap : Eski Sevgilinin SMS Mesajlarına Alternatif Cevaplar!Süper ya :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Eski Sevgilinin SMS Mesajlarına Alternatif Cevaplar! |
![]() |
![]() |
#3 |
evrem88
|
![]() Cevap : Eski Sevgilinin SMS Mesajlarına Alternatif Cevaplar!offf süper cvplar=))) |
![]() |
![]() |
|