Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baccara, konaklama, otel, oteldidim, tanıtımı

Baccara Otel-Didim - Konaklama Otel Tanıtımı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baccara Otel-Didim - Konaklama Otel Tanıtımı

Otel Bilgileri: ODA&DETAYLAR: Baccara Otel Özellikleri; Toplam 50 odadan oluşmaktadır Baccara Otel Oda Özellikleri; Klima, Tv (uydu yayınlı), telefon, duş-wc ve balkon mevcuttur
YEME&İÇME: Açık büfe kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği olanakları açık ve kapalı restorantında Baccara Otelde misafirlerine sunulup, snack ve lobi bar da yorgunluğunuzu gun içerisinde giderebilirsiniz
GENEL ÖZELLİK&HİZMETLER: 24 saat oda servisi, kurutemizleme hizmet olanakları Baccara Otelde misafirlerine sunulur
SPOR&AKTİVİTELER: Baccara Otel de Açık havuz bulunmakta olup, denize 100 mt mesafededir
KONUM: Didim Otel Baccara Konum; Altınkum mevkiinde bulunmakta olup, denize 100 mt, mesafededir

Adres : / Didim / Aydin

010508 ile 150608 ARASI = 7 Gece Kal 6 Gece Öde / 6 Gece Kal 5 Gece Öde / 5 Gece Kal 4 Gece Öde
BACCARA OTEL 20062008 Tarihine kadar %10 indirim uygulanacaktır
Çift kişilik oda kişi başı Mayıs Ekim 2008 Haziran Eylül 2008 Temmuz Ağustos 2008 Nisan 2008

Herşey Dahil 58 Ytl 66 Ytl 78 Ytl 50 Ytl
Yarım Pansiyon40 Ytl48 Ytl52 Ytl35 Ytl
Tek kişi farkı+%50Ek yatak-%30
Özel günlerde farklı fiyat uygulaması olabileceğinden detaylı bilgiyi operatörlerden öğrenebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com