Baccara Otel-Didim - Konaklama Otel Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Baccara Otel-Didim - Konaklama Otel TanıtımıOtel Bilgileri: ODA&DETAYLAR: Baccara Otel Özellikleri; Toplam 50 odadan oluşmaktadır ![]() Baccara Otel Oda Özellikleri; Klima, Tv (uydu yayınlı), telefon, duş-wc ve balkon mevcuttur![]() YEME&İÇME: Açık büfe kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği olanakları açık ve kapalı restorantında Baccara Otelde misafirlerine sunulup, snack ve lobi bar da yorgunluğunuzu gun içerisinde giderebilirsiniz ![]() ![]() GENEL ÖZELLİK&HİZMETLER: 24 saat oda servisi, kurutemizleme hizmet olanakları Baccara Otelde misafirlerine sunulur ![]() SPOR&AKTİVİTELER: Baccara Otel de Açık havuz bulunmakta olup, denize 100 mt mesafededir![]() KONUM: Didim Otel Baccara Konum; Altınkum mevkiinde bulunmakta olup, denize 100 mt, mesafededir ![]() Adres : / Didim / Aydin 01 05 08 ile 15 06 08 ARASI = 7 Gece Kal 6 Gece Öde / 6 Gece Kal 5 Gece Öde / 5 Gece Kal 4 Gece ÖdeBACCARA OTEL 20 06 2008 Tarihine kadar %10 indirim uygulanacaktır![]() Çift kişilik oda kişi başı Mayıs Ekim 2008 Haziran Eylül 2008 Temmuz Ağustos 2008 Nisan 2008 Herşey Dahil 58 Ytl 66 Ytl 78 Ytl 50 Ytl![]() Yarım Pansiyon40 Ytl 48 Ytl 52 Ytl 35 Ytl![]() Tek kişi farkı+%50Ek yatak-%30 Özel günlerde farklı fiyat uygulaması olabileceğinden detaylı bilgiyi operatörlerden öğrenebilirsiniz ![]() |
|
|
|