Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kredi, sigorta, yapı

Yapı Kredi Sigorta

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapı Kredi Sigorta

Yapı Kredi Sigorta

Yapı ve Kredi Bankası, Yapı Kredi Sigorta AŞ’nin yüzde 66’sının yabancı bir sigorta şirketine satışına dair prensip anlaşmasına varıldığı yolundaki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi Konuya ilişkin olarak Yapı ve Kredi Bankası AŞ’den İMKB’ye gönderilen açıklamada, bir internet sitesi kaynak gösterilerek Yapı Kredi Sigorta’nın satışına dair prensip anlaşmasına varıldığına dair mesajların bulunduğunun öğrenildiği belirtildi Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen şirket açıklamasında, haberde belirtilen satışla ilgili olarak banka yönetim kurulunun aldığı herhangi bir karar olmadığı, yürütülen bir satış işlemi bulunmadığı da ifade edildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Yapı Kredi Sigorta

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yapı Kredi Sigorta

Yapı Kredi Sigorta Resmi Sitesi

Yapı Kredi Sigorta resmi internet sitesinde, şirketin sigorta konusunda verdiği tüm hizmet ve ürünler konusunda bilgi alabilirsiniz Yapı Kredi Sigorta; kasko, zorunlu trafik sigortası, konut sigortası, işyeri sigortası, sağlık sigortası, nakliyat sigortası, mühendislik sigortası, ziraat sigortası, hayat sigortası, ferdi kaza sigortası ve yangın sigortası gibi hizmetler sunuyor

Yapı Kredi Sigorta internet sitesinin adresi: wwwyksigortacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com