![]() |
Fuar Organizasyon Şirketleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fuar Organizasyon ŞirketleriFuar Organizasyon Şirketleri A ve A Fuarcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Akdeniz Reklamcılık Tanıtım Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Anadolu Tanıtım Fuarcılık ve Organizasyon Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() Ankara Fuarcılık Araştırma İletişim Reklamcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() ADA Fuar Organizasyon Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Afeks Organizasyon Pazarlama ve Tic ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Antalya Fuarcılık ve Reklamcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() Arsan Fuarcılık Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Artos Fuarcılık ve Organizasyon San ![]() ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Atlas Uluslararası Fuarcılık Reklam ve Organizasyon Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() Belfa Uluslararası Fuarcılık Tanıtım Yayıncılık Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Bileşim Yayıncılık Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri San ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() CNR Uluslararası Fuarcılık ve Tic ![]() Tel: 0 ![]() ![]() Çorum Belediye Başkanlığı Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Delta Fuar Yapım ve Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Demos Yayıncılık ve Organizasyon Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() DPR Fuarcılık ve Halkla İlişkiler Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() Dünya Fuar Yapım Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Dünya Fuarcılık Tanıtım Tic ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fuar Organizasyon ŞirketleriEF-EM Uluslararası Fuar ve Organizasyon Hizmetleri Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Efor Ege Fuarcılık Organizasyon Ltd ![]() Tel ![]() 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() ELİT Fuarcılık ve Tic ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() EN-TE Fuarcılık Organizasyon Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Enformasyon Uluslararası Yayıncılık Reklam ve Fuarcılık Tic ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Erem Uluslararası Tanıtım Hizmetleri Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Ezgi Ajans Fuarcılık ve Ticaret Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() FORS Fuarcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() Forum Fuarcılık ve Geliştirme A ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() FS Fuar ve Sergi Hizmetleri Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() Hannover Messe International İstanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() IDG Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri Tic ![]() Tel: 0 ![]() ![]() İdeal Uluslararası Fuar Organizasyon ve Tic ![]() ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() İmaj Tanıtım Hizmetleri Tic ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Info Uluslararası Fuar Tanıtım Organizasyon Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() İnterpro Yayıncılık Araştırma ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() Interteks Uluslararası Fuarcılık Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fuar Organizasyon Şirketleriİzmeks İzmir Fuarcılık Tanıtım ve Tercüme Hizmetleri Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Joker Grup Fuarcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Kütahya Belediye Başkanlığı Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Lanse Tanıtım Organizasyon San ![]() ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() Marin Fuarcılık Organizasyon Reklamcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Media Force Uluslararası Fuarcılık A ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Norm Ajans Tanıtım Hizmetleri Organizasyon ve Fuarcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() NUN Fuarcılık ve Organizasyon A ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() Ödemiş Belediye Başkanlığı Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Panajans Tanıtım Hizmetleri Matbaacılık Hediyelik Eşya San ![]() ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() PRM Fuar Organizasyonları Tanıtım Tic ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Roteforte Reklam Fuar Organizasyon Tanıtım Tic ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Rönesans Fuarcılık-Yayıncılık Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() Sada Uzmanlık Fuarları Ticaret Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fuar Organizasyon ŞirketleriShow Fuarcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Şafak Fuarcılık Reklamcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() T ![]() ![]() ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Tunajans Reklam ve Uluslararası Fuar Hizmetleri Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A ![]() ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() Yapı - Endüstri Merkezi Anonim Şirketi Tel: 0 ![]() ![]() Fax: 0 ![]() ![]() Yurt Fuarcılık Ltd ![]() Tel: 0 ![]() ![]() 0 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|