Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
assicurazioni, generali, generalikent, sigorta, şirketi

Assicurazioni Generali Generali-Kent Sigorta Şirketi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Assicurazioni Generali Generali-Kent Sigorta Şirketi

Assicurazioni Generali Generali-Kent Sigorta şirketi

Sigortacılık sektöründe Avrupa'nın en büyük üç şirketinden biri olan Assicurazioni Generali SpA ve Süzer Holding ortaklaşa Generali-Kent Sigorta şirketi kurdu

Şirket hisselerinin eşit oranda paylaşıldığı ortaklık nedeniyle yapılan toplantıda konuşan Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer, 136 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Generali Sigorta ile kurulan ortaklıktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi

Türkiye'de SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı gibi kurumların sunduğu sağlık hizmetlerinin yetersiz, özel sağlık kurumlarının sunduğu hizmetlerin ise çok pahalı olduğunu belirten Süzer, ‘‘Bu iki olgu, kişilerin hayat ve sağlık sigortalarına olan eğilimini arttıracak, yeni kurulan şirketimiz pazardan önemli oranda pay alacaktır’’ dedi

Assicurazioni Generali SpA Murahhas Azası Fabio Cherchiai ise, 136 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren şirketlerinin Süzer Grubu ile ortaklık kurmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi Cherchiai, özellikle sağlık ve hayat sigortası dalında yapacakları çalışmalarla Türkiye'de bu alanda varolan boşluğu doldurmaya çalışacaklarını söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com