![]() |
Son Hıçkırık |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Son Hıçkırıkİlk mektup tadında yazılmalıydı bir aşkın son satırları da
![]() sana ilk mektubumu saydım burda ![]() ![]() ![]() belki seni çok özleyeceğim ![]() ![]() seni çok seviyorum ![]() ![]() bin kalbim olsa sana ![]() ![]() Birgün kaparsak gözlerimizi ![]() ![]() sana bu kez oaaaden çaldığımız taşları değil yüzünün kıblesine okuyamadığım duaları yazdım ![]() ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz şarkıları ![]() ne de zulada söndürdüğümüz sigaraları ![]() ![]() beyaz yalanlarımızın ince hesaplarını da değil ![]() yıllardır içimden sayıkladıklarımı yazdım sana ![]() idamımın son dileğine taşıyamadığım itiraflarımı ![]() çaldığın yıllarımı yazdım bu kez sana içimin en iç yanığı sakın ağlama sen yokluğumu da at pencereden şimdi ![]() ve okuduğun her satırda yırt beni duvarlara astığın her asi sitemini ![]() tak peşime de gönder hadi ![]() içimin acıyan yüzü sakın ağlama sen ağzımdan her kaçanı ezberle sadece ve söyleyemediğim diğer yalanları da ![]() ![]() ![]() bu mektup Allahın emri ile bu mektup sana tüm hasretimle ![]() seni çok seviyorum ![]() bin kalbim olsa sana ![]() Birgün kaparsak gözlerimizi ![]() ![]() tıpkı gözlerinin renginde mürekkebim ![]() satırlarım ![]() ![]() kaybedilmiş bütün savaşlarım adına ![]() yenilmişliğin mahcup cesaretine sığınıpta sensizliğe ve hep sessizliğe biriktirdiklerimi içimde dağları deviren gizleri yazdım sana ![]() birgün bu hikayenin de biteceği aslında hep aklımda sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda ![]() içimin en iç yanığı ![]() seni terk etmenin bile başkaydı tadı ![]() sana hasretlenmek de zaten bana mübahtı baksana ![]() ![]() içimin acıyan yüzü sakın ağlama sen bendeki bir ayrılığın hüznü ![]() ![]() inan seniki çabuk geçer ama benim ayrılığım kim bilir ![]() birgün kaparsak gözlerimizi son hıçkırık göklerde buluşturacak bizi alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Son Hıçkırık |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Son Hıçkırıkbirgün bu hikayenin de biteceği aslında hep aklımda sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda ![]() içimin en iç yanığı ![]() seni terk etmenin bile başkaydı tadı ![]() sana hasretlenmek de zaten bana mübahtı baksana ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel bi seçimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|