![]() |
Dedim |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Dedim![]() Sevmek dedim ![]() Yoluna ölmek dedi ![]() Yol dedim ![]() Alıp başını gitmek dedi ![]() Gitmek dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürek dedim ![]() Dünyaları içine sığdıramadığım dedi ![]() Dünya dedim ![]() Hayatın bir yüzü dedi ![]() ![]() Yüz dedim ![]() Ardında ne gizli bilemediğim dedi ![]() Giz dedim ![]() Hep çözmeye çalıştığım dedi ![]() Çalışmak dedim ![]() Bitmeyecek öykü dedi ![]() Öykü dedim ![]() Binlercesini içimde gizliyorum dedi ![]() Gizlemek dedim ![]() İşte, her şeyin bitimi dedi ![]() ![]() Sevda dedim ![]() Ellerimde bir çiçekle Peşinden koştuğum dedi ![]() Koşmak dedim ![]() Hayat, bir maraton dedi ![]() Hayat dedim ![]() Öyle kısa ki! dedi ![]() Niçin kısa? diye sordum ![]() Yaşanacak çok şey var, zaman yok dedi Yaşanması gereken ne var? diye sordum ![]() Aşk dedi ![]() Kaç kere? diye sordum ![]() Bin kere dedi, milyon kere AŞK ![]() Neden bir kere değil? diye sordum ![]() Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk dedi ![]() Önce ona varsan olmaz mı? diye sordum ![]() Keşke olsa dedi, ama önce yoğrulmak gerek ![]() Acı çekmek mi? diye sordum ![]() Evet, aşk acısında yok olmak dedi ![]() Yok olunca! dedim ![]() İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın dedi ![]() Gerçek aşk! dedim ![]() Büyük o! dedi ![]() Durdum ![]() ![]() Neden sustun? diye sordu ![]() Yüreğim titredi sanki dedim ![]() Neden? diye sordu ![]() Bilmiyorum dedim ![]() Evet dedi ![]() Nerede? diye sordum ![]() Her yerde dedi ![]() Nasıl? diye sordum ![]() Yüreğini aç dedi Yüreğimi açmak! dedim ![]() Bir tebessümle bak her şeye dedi ![]() Tebessüm dedim ![]() Her kapının anahtarı dedi ![]() Kapı dedim ![]() Girmeden bilemezsin dedi ![]() Ya korku! dedim ![]() Bilinmeyenden korkar insan dedi ![]() Ben kimim? diye sordum ![]() Sevgiyle beslenensin dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() Kimsin? diye sordum ![]() SEN'im dedi ![]() ![]() "Seni Seviyorum" Dedim "Bende Seni" Dedi ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Dedim |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : DedimAşk dedi ![]() Kaç kere? diye sordum ![]() Bin kere dedi, milyon kere AŞK ![]() Neden bir kere değil? diye sordum ![]() Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk dedi ![]() Emeğine sağlık güzeldi ![]() ![]()
|