![]() |
Şimdi Ne Sen Nede Hayalin Var Bu Çaresiz Bende |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Şimdi Ne Sen Nede Hayalin Var Bu Çaresiz Bende![]() Yıkılıyorum Karanlığın Üzerine Darmadağınım Yorgun Ve Suskun Yüreğimi Kaybedeli Çok Olmuş Kim bilir nerede atım buruşturup artık inancımda kalmadı yeni doğacak günün şafağına Yitirirken Kendimi Kayıp Hecelerde Son Mısramı Yazıyorum Üşümüş Ellerimle Baş Başayım Zamanın Hiçe Saydığı Düşlerimle Yoktum Hiç Olmadım Farkına Varamadım Sözlerimin Suskunluğu Sorgulamaktayım Sanki Kendimle Verdiğim En Büyük Savaşların Ortasındayım Ya Susup Gitmeliyim Yada Haykırmalıyım Kendime Farkına Varamadıkların Yaktı Canımı Diye Yorgun Ve Yanlız Artık Satırlarım Şiirlerimin Adı Bile Olmuyor Boş Bir Kağıda Yazılıp Sonra Buruşturulup Atılıyor Ellerim Sana Olan Kinini Satırlarımdan Çıkarıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamaya Başlıyorum Yine Ve Lanet Olasıca Hayalden Başka Bir Şey Olmadığını Anlıyorum Anlıyorumki Sen Gerçek Olamayacak Bir Hayalsin Ve Bu Seferde Dizlerim Kanıyor Artık Koşamıyorumda Hayallere Şimdi Ne Sen Nede Hayalin Var Bu Çaresiz Bende alıntı
![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Şimdi Ne Sen Nede Hayalin Var Bu Çaresiz Bende |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Şimdi Ne Sen Nede Hayalin Var Bu Çaresiz BendeTek solukta okudum, bu hüzün yüklü şiiri ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Şimdi Ne Sen Nede Hayalin Var Bu Çaresiz Bende |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şimdi Ne Sen Nede Hayalin Var Bu Çaresiz Bende:) hiç sanmam:) |
![]() |
![]() |
|