![]() |
Seni Terketmenin Bile Başkaydı Tadı |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seni Terketmenin Bile Başkaydı TadıSeni Terketmenin Bile Başkaydı Tadı Ne diyor şair ![]() ![]() ![]() seni terketmenin bile başkaydı tadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimsenin taşımaya yanaşmadığı acılarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilemedin ![]() ![]() ![]() şimdilerde gözlerinin rengi var kalemimde ![]() ![]() ama tadı tuzu yok satırların ![]() ![]() ![]() ![]() ve başka sevgiler de var avuçlarımda ![]() ![]() ![]() ![]() ama hayatın en haylaz terine tutuşturduğum anıların hatrına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne büyük bir anı var yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bütün şiirler sana çıkıyor ve karalamıyorum kitapları ![]() ![]() sana verdiğim sözler hepten aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi dostların ve aşkların var belki de benim yaptıklarımın yerinde ![]() ![]() büğüler yapan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilerim özlemezsin benim kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir farkım vardı sade ![]() ![]() ![]() kimsenin taşımaya yanaşmadığı acılarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tıpkı şairin dediği gibi: seni terk etmenin bile başkaydı tadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zeka; duyguları yönetenmiş ![]() ![]() ![]() bana elma şekerim dediği günden beri freni tutmuyor yaşamımın ![]() ![]() tümden gelen bir matematik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmiyorum tutacak birimiz elinden yaşamanın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Seni Terketmenin Bile Başkaydı Tadı |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Seni Terketmenin Bile Başkaydı TadıPaylaştığın bütün şiirler yüreği güzel olanlar için yazılan bir kitap için önsöz gibi :) Bu şiirde felaketti teşekkürler ;)
![]() |
|