![]() |
GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..!Yanımdayken uzaklardasın ![]() ![]() ![]() Yanındayken yakın olamadım şimdi gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir umuttu belki sana olan duygularım; belki seversin umudu ![]() ![]() aslında her geçen günün sonunda bu umudum biraz daha tükeniyordu ![]() ![]() Biraz daha eziliyordum söylediklerinle yada söylemediklerinle ![]() ![]() ![]() Ne çok isterdim o yüreğin benim için çarpmasını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hani söz vardır ya "Ben Seni Sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Daha ilk günden umutsuzdu belki benim sevgim ![]() ![]() Sen hiç bir zaman sonu olmayacağını bildiğim halde sevdiğim ![]() ![]() ![]() Suç olduğunu bildiğim halde işlediğim Günahımsın ![]() ![]() Ama sen benim için hala Canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum Bu Sevginin Seninle Bitmeyeceğine İnanacak Kadar Gel diye değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..! |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..!Emeğine sağlık Sevgili Gülgüzeli ![]() http://forumsinsi ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..! |
![]() |
![]() |
#3 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..!Her satırda çok güzel bir duygu seli yaşadım ![]() ![]()
![]() |
|