![]() |
Giderken Yanında Götür Gülüşlerini |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Giderken Yanında Götür GülüşleriniGiderken
![]() Yanında götür gülüşlerini ![]() Öpüşlerini ![]() Özlemeyeyim ![]() Kokunu da götür ![]() Arzulamayayım seni ![]() Tenini ![]() Yanımdasın zannetmeyeyim ![]() Sevişmeyeyim gölgenle ![]() Unutma sakın hayalini ![]() Onu da götür ![]() Odamda dolanmasın ![]() Kırmızı pabuçlarını da götür ![]() Gelmesin ayak seslerin ![]() Gül tablosunu ![]() Kül tablasını ![]() Ne varsa ![]() Kuş tüyü yastığını da al yanına ![]() Sarılmayayım sen diye ![]() Yanında götür hasretini ![]() Burnumda tütmeyesin ![]() Ve bu şehirden al götür kendini Çıkıpta karşımdan gelmeyesin ![]() Kalbini de sök kalbimden ![]() Yokluğun acıtmasın ![]() Ellerini de çek ellerimden ![]() Kanatmasın ![]() Yanımdan götür maziyi ![]() Hatırlayıpta her gün ![]() Yaş düşmesin tek tek gözlerimden ![]() N'olur sevgilim n'olur ![]() Allahını seviyorsan ![]() Al elimden şu masum bakışlı resmini ![]() İstemem tesellisini ![]() Yakmasın beni ateşlerde ![]() Bakıp bakıp öfkelenmeyeyim ![]() Öpüp öpüp delilenmeyeyim ![]() Bende sana ait hiç bir şeyin kalmasın ![]() İstemem bana hatıra olmasın ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Giderken Yanında Götür Gülüşlerini |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Giderken Yanında Götür Gülüşlerinivay abışımmmmm ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|