![]() |
Elazığ Oyun Havaları Ve Türküleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elazığ Oyun Havaları Ve TürküleriElazığ oyun havaları ve türküleri Ağladı Yar Ağladı Ağladı Yar Ağladı Elazığ Ah Hele Zalım (Maya) Ah Hele Zalım (Maya) Enver Demirbağ Elazığ Ah Öleydim (Yarimin İzindeyim) Ah Öleydim (Yarimin İzindeyim) Fatih Kısaparmak Elazığ Ahçik (Ahçiği Yolladım) Ahçik (Ahçiği Yolladım) Enver Demirbağ Elazığ Akşamlar (Avşar Güzeli) Akşamlar (Avşar Güzeli) Enver Demirbağ Elazığ Al Almayı Daldan Al 1 Al Almayı Daldan Al 1 Vasfi Akyol Elazığ Al Almayı Daldan Al 2 Al Almayı Daldan Al 2 Vasfi Akyol Elazığ Al Eyvanda Han Kalmadı Al Eyvanda Han Kalmadı Yöre Ekibi Elazığ Al Yanaktan Al Yanaktan Al Yanaktan Al Yanaktan Kemal Yeniceli Elazığ Aş Yedim Dilim Yandı Aş Yedim Dilim Yandı Vasfi Akyol Elazığ Aşkımın Yarısı (Bana Bakışın) Aşkımın Yarısı (Bana Bakışın) Adnan Eren Elazığ Ayrılık Taşır İçinde Ayrılık Taşır İçinde Adnan Eren Elazığ Bacılar Semahı Bacılar Semahı Mustafa Tosun Elazığ Bahçalarda Bal Erük Bahçalarda Bal Erük Vasfi Akyol Elazığ Bahçeye Gel Ki Görem Bahçeye Gel Ki Görem Elazığ Bahçeye İndim Ki Gülleri Derem Bahçeye İndim Ki Gülleri Derem Vasfi Akyol Elazığ Bak Niye (Zamanı Geldi) Bak Niye (Zamanı Geldi) Adnan Eren Elazığ Bilmeden Kapını Çaldım (Sarhoşum) Bilmeden Kapını Çaldım (Sarhoşum) Ali Öner Elazığ Bir Şuh-i Sitemkar Yine Saldı 1 Bir Şuh-i Sitemkar Yine Saldı 1 Enver Demirbağ Elazığ Bir Şuh-i Sitemkar Yine Saldı 2 Bir Şuh-i Sitemkar Yine Saldı 2 İshak Sunguroğlu Elazığ Bir Şuh-i Sitemkar Yine Saldı 3 Bir Şuh-i Sitemkar Yine Saldı 3 Fikret Memişoğlu Elazığ Bir Taş Attım Çaya Düştü Bir Taş Attım Çaya Düştü Vasfi Akyol Elazığ Bir Tel Vurdum Yemen'de Gardaşıma Bir Tel Vurdum Yemen'de Gardaşıma Hafız Ahmet Süslüzade Elazığ Bizim Bağın Kıracı 1 Bizim Bağın Kıracı 1 Enver Demirbağ Elazığ Bizim Bağın Kıracı 2 Bizim Bağın Kıracı 2 Enver Demirbağ Elazığ Boş Beşik Boş Beşik Şemsi Ergin Elazığ Bu Dere Baştan Başa Ayvalı Bağ Bu Dere Baştan Başa Ayvalı Bağ Hafız Osman Öge Elazığ Bu Dere Buz Bağladı Bu Dere Buz Bağladı Enver Demirbağ Elazığ Bu Yurtlar Eski Yurtlar Bu Yurtlar Eski Yurtlar Ali Öner Elazığ Bugün Dersin Yarın Dersin Bugün Dersin Yarın Dersin Hafız Osman Öge Elazığ Bura Bakır Maden'dir Bura Bakır Maden'dir Enise Yıldız Akbay Elazığ Burma Diginin Eger Er Burma Diginin Eger Er Anonim Elazığ Çayda Çıra Yanıyor 1 Çayda Çıra Yanıyor 1 Şükrü Canaydın Elazığ Çayda Çıra Yanıyor 2 Çayda Çıra Yanıyor 2 Şükrü Canaydın Elazığ Çayın Öte Yüzünde Çayın Öte Yüzünde Nurettin Balcı Elazığ Cicom (Yoğurt Koydum Dolaba) Cicom (Yoğurt Koydum Dolaba) Hafız Osman Öge Elazığ Çoban Beni Sudan Geçir Çoban Beni Sudan Geçir Nihat Gazazoğlu Elazığ Dağ Üstüne Dağı Goysam Dağ Üstüne Dağı Goysam Adnan Çilesiz Elazığ Dağlar Başın Alaydım Dağlar Başın Alaydım Mustafa Demirci Elazığ Dağlar Dağımdır Benim Dağlar Dağımdır Benim Mustafa Demirci Elazığ Dam Başında Duran Kız (Delilo) Dam Başında Duran Kız (Delilo) Yöre Ekibi Elazığ Dama Çıktım Dam İki Dama Çıktım Dam İki Mehmet Özbek Elazığ Damla Damla Birikip Damla Damla Birikip Enver Demirbağ Elazığ Değirmen Sala Benzer Değirmen Sala Benzer Hafız Osman Öge Elazığ Demedi Yar Demedi Demedi Yar Demedi İffet Gülgeç Elazığ Dertli Koyun Dertli Koyun Enver Demirbağ Elazığ Doğan Güneş (Gecenin Matemi) Doğan Güneş (Gecenin Matemi) Adnan Eren Elazığ Duman Almış Mezarımın Üstünü Duman Almış Mezarımın Üstünü Elazığ Ekin Ektim Düzlere Ekin Ektim Düzlere Enver Demirbağ Elazığ Elaziz Uzun Çarşı Elaziz Uzun Çarşı Nihat Kazazoğlu Elazığ Esmerim Kıyma Bana Esmerim Kıyma Bana Hafız Osman Öge Elazığ Evlenmem Evlenmem Evlenmem Evlenmem Nihat Bulut Elazığ Evleri Görünüyor (Bağ Altına) Evleri Görünüyor (Bağ Altına) Çötelilerden Elazığ Evleri Görünüyor (Nananay) Evleri Görünüyor (Nananay) Hafız Osman Öge Elazığ Evlerinin Önü Darı Evlerinin Önü Darı Zülküf Altan Elazığ Gamzedeler Gamzedeler Anonim Elazığ Gel Bana (Oy Bana Yar Bana) Gel Bana (Oy Bana Yar Bana) Adnan Eren Elazığ Gel Benim Gelin Yarim Gel Benim Gelin Yarim Enver Demirbağ Elazığ Gökte Yıldız Bir Tane Gökte Yıldız Bir Tane Zülküf Altan Elazığ Gör Aşkın Yarasını Gör Aşkın Yarasını Çarsancaklı Bedri Elazığ Havuz Başının Gülleri 2 Havuz Başının Gülleri 2 Yöre Ekibi |
![]() |
![]() |
|