|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakma, duygulanabilirsiniz, kusura, okurken, sevgili |
Okurken Duygulanabilirsiniz Kusura Bakma Sevgili |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Okurken Duygulanabilirsiniz Kusura Bakma Sevgili'Merhaba' ile başlayıp "Elveda" ile biten Cümlelerin Alayına Posta koydum Ben
Veda ettim içimde ki "Sen" dolu Yazarlığıma![]() ![]() ![]() YırtıpYakıp attım içimdeki Seni Zaman; geçer dedim geçmedi Acılar biter dedim bitmedi Alışmıştım belkide Sensizliğe ama bu Seni Unuttuğum anlatına gelmez Sevgili![]() Sen söylemesende - söyleyemesende Ben anlamıştım Vedaları en başından ![]() Gidecektinbiliyordum ve gittinde Giderken tek Çöp olarak 'Kalbin' kalmıştı Bende AtmayıSökmeyi çok istedim Başarısızlığım rol oynamıştı bu Aşk denen onunda![]() ![]() ![]() Tutmadı bu oyunda delikanlılığım ![]() ![]() Fazla Sarktım Hayallerimden bir 'Hayalet yüzünden ![]() Aşk denen Oyun bitti Sevgili Herkes kendi Masalına dönecek artık! Sen sahte Yaşantına Ben ise Acılara tutunacağım ama 'Hep' güçlü olacağım bir Hayata dönüyorum ![]() ![]() ![]() Tamam belki hep ezildim bu Hayatta ama şunu bil Sevgili; " Senin kadar Acımasız ve Gamsız '' adım ![]() ![]() ![]() Terkedilişimin ilk olduğunu sanma sakın Alışkındır bu Yürek Senin gibilerine![]() ![]() ![]() Sen Terkettin Ben ise sadece arsızlığımdan Güldüm Hep 'bunuda atlatırım' deyip Yoluma devam ettim Bundan sonraki Yolumda 'Sen' dolu Mayınlar ile karşılacağım biliyorum![]() Ama asla Senin elinden Ölmeyeceğim! Bu Acizliği - Güçsüzlüğü yapmayacağım kendime ![]() Masal dediğin kaç sayfadır Sevgili ? Biz sayfalarımızı çoktan bitirmişiz Aşk dediğin Oyun kaç Saattir ki ? Oynanan bir evciliğe benzer Oyun bitti Sevgilim Vakit doldu![]() ![]() ![]() Terkedilmişliğin Ağır yükü var üzerimde Dokunmayın! Cehennem Ateşidir Yüreğim ![]() ![]() Ölmeden Cehennem Ateşini Yaşadımgördüm sayende Gönül rahatlığı ile '' Seni Sevmenin bedeli '' olarak Cehenneme Düşebilirim şimdi![]() ![]() ![]() Merak etme Gülüm! Emin ol Senin Terkettiğin Ağırlık kadar Yük binmez omuzlarıma ![]() Emin ol Sevgilim Senin yaktığın kadar yanmam bu Dört tarafı Ateşler içinde olan bu yerde ![]() ![]() ![]() Senin Cennet tarafın fazla geldi Bana Kısa sürdü 'Cennet' adlı oyunumuz![]() Oyun diyorum çünki; Senin ile Yaşanmış Herşey Oyun Sevgili Aşk olan Herşey Oyun![]() ![]() ![]() Rolleri en iyi şekilde oynadın Beni yabana atma sakın Senin kadar değil ama Bende iyi oynadım 'Oyuncak' Rolünü Onun için Ben Yaşadıklarımıza çoktan Elveda dedim bile![]() ![]() Güneşler değil Gecelerin ta kendisi idi Seni Bana getiren Kalemler değil Satırların ta kendisi idi Seni Bana anlatan![]() ![]() Aşk denen oyun bitti Sevgilim Sayfalar Tükendi okundu Tozlu Raflara Layıktır artık onlar 'Elveda' Oyun Arkadaşım ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
bonsoir
|
Cevap : Okurken Duygulanabilirsiniz Kusura Bakma SevgiliHımm Yeni bir sayfa açılmış anlaşılan![]() ![]() ![]()
|
|
|
|