![]() |
'Huzur Kabristanda' |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 'Huzur Kabristanda''Huzur kabristanda' ![]() ![]() Bozan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 yıldır mezarcılık yaptığını ve baba mesleği olan işini çocuklarının da yapmasını istediğini ifade ederek, şunları kaydetti: ''Benim babam bu işi 35 yıl yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabristanın bakımından ve bütün işlerinden sorumlu olduğunu bildiren Bozan, ''Yakınlarını kaybeden bazı aileler beni arayarak yardım istiyor ![]() ![]() En büyük sıkıntıyı kış mevsiminde yaşadığını ifade eden Bozan, ''Kış mevsiminde ilimiz eksi 40 dereceleri görüyor ![]() ![]() ![]() -EN BÜYÜK HUZURU KABRİSTANDA BULUYOR- Gününün büyük bölümünü mezarlıkta geçirdiğini, sadece alışveriş yapmak için ayrıldığını anlatan Bozan, ''İşimi bitirir bitirmez hemen mezarlığa geri dönüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Zaman zaman ölülerle dertleştiğini'' de belirten Bozan, şunları söyledi: ''Sonuçta dünyada hangi mevki ve makamda olursak olalım, geleceğimiz yer burasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evi ile mezarlık arasında sadece bir duvar bulunduğunu ifade eden Bozan, ''ölümle iç içe yaşıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : 'Huzur Kabristanda' |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : 'Huzur Kabristanda'Herkezin gideceği yer orası değil mi tabiki huzur dolu olacak bol bol dua etmek lazım oradaki insanlara
|