![]() |
Yalnızım |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() YalnızımBen burak bu aralar kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gülmeyi bile unuttum ben gülemi çok seven biriyim aslında ama gülmek için bi sebeb bulamıyorumm ![]() ![]() ![]() kendime kızıyorum hep yine niye durup dururken ağlıyorsun diyee ama beni kendim bile anlamıyorum yalnızlık çok kötü birşeydir ![]() ![]() bu ben yeni fark ettim bu ölmeyi çok istedimmm o kadar cok istedim ki o jilete bakınca kendimi gördüm ![]() ![]() ![]() ağlayan gözlerimi kıpkırmızı olmuşlardı ![]() ![]() ![]() ağlamaktan ![]() ![]() ![]() evde kendimi yalnız kalıyormusum gibi hissediyorum ![]() ![]() ![]() her gece yıldızlara bakıyorum onlar beni anlıyorlar ama konusamıyorlar ![]() ![]() ![]() işte benim tek derdim bu biriyle konusmam lazımm derdimi ona anlatmam lazım rahatlamam belki ama yinede yüküm biraz olsun hafifler ![]() ![]() ![]() babam beni her gördüğü zaman beni aşalıyoo herkezin içinde küçük düşürüyoo ![]() ![]() ![]() ![]() benim babam böle değildi çok değiştiii ![]() ![]() ![]() annemde öle beni gördüğü zamanlr yerin dibine sokmayı başarıyoo kimse yüzüme bakmıyoo hiç kimsee ![]() ![]() ![]() işte bu benim ölüm sebebim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ölürsem eğer tek suçlular ailemdir ![]() ![]() ![]() onlardan tek isteğimm beni bi kerecik olsa bile dinlemeleri birtek bunu istiyorumm ![]() ![]() ![]() her defasında konusmayı denedim ama olmuyoorr kişisel sorunlarım yüzünden herkezi kırmaya başladım en çok sevdiklerimi bilee ![]() ![]() ![]() kimse anlamıyoo beni yaaaaaaa ben ne yapıyorum onlara hiç bişey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tek suçum sessiz kalmak işte bu sessizlik beni sessizce ölüme sürüklüyoo susçsuz olsam ne fayda her suçu bende buluyorlar ![]() ![]() ![]() karnemi ne kadar iyi getirsem bile yine bi sorun buluyorlar herkezin içinde beni eziyorlarr ![]() ![]() ben hergece odama çekilip yıldızlara bakar sessizce ağlarım ![]() ![]() ![]() birtek onlar anlar benim derdimi ![]() ![]() ![]() ama birşey söleyemezler bana derdime ortak olamazlar sadece dinlerler ![]() ![]() iştee benim hikayemde bu tek derdim yalnız kalmak ![]() ![]() ![]() saygılar ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yalnızım |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : YalnızımHer insan yaşantısının bir bölümünde yalnızlık hisseder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|