![]() |
Umudumuzun Işığı |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Umudumuzun IşığıBen senin kalbini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesafelerin aşkı çoğalttığını senden öğrendim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana haksızlık etmemeliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günleri ucu ucuna ekleyemezdim ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki ruhumun yarısı sende yaşıyor; seninle acılar çekiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıları hep sen açıyorsun hep sen göğüslüyorsun fırtınaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılık acılarından daha çok sana yetişememenin ![]() ![]() Daüssıla'dan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimin bütün darlığına rağmen ruhumun bir yarısının sende olduğunu bilmeni isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Umudumuzun Işığı |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Umudumuzun Işığıyüreğine sağlık, tebrik ederim enise :) okuduğum yazıların arasında, en anlamlı yazıydı ;)
![]() |
![]() |
Cevap : Umudumuzun Işığı |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Umudumuzun IşığıVakit ayırıp okuduğunuz için bütün arkadaşlara teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Okuyan gözlerinize sağlık ![]() ![]() Ayrıca LAST BREATH beğenmene sevindim ![]() |
![]() |
![]() |
|