![]() |
Seni Seviyorum"'ları Çok Olanlara!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seni Seviyorum"'ları Çok Olanlara!...Ne çok ''Seni seviyorum''larınız var ![]() Her yere yazıyorsunuz ![]() Herkese söylüyorsunuz ![]() Her zaman kullanıyorsunuz ![]() Sevginizden çok ''seni seviyorum''larınız ![]() ''Sen'' diye hitap edebildiklerinizden bile çok ![]() O kadar kısa ki sevgilerinizin ömrü ![]() ![]() Sevginizi saklamıyorsunuz güyya ![]() Ama sevgi ile olan mesafenizin uzaklığını ''Seni seviyorum''larınız ele veriyor ![]() ![]() ![]() Başına ve sonuna maskeli samimiyetler ekliyorsunuz ![]() Ekliyorsunuz ki ![]() ![]() ![]() Herkesi ''Seni seviyorum'' demeye davet ediyorsunuz ![]() Suç ortağı arıyorsunuz ![]() Ancak herkesin maske takmasıyla hayatı maskeli baloya çevirip ![]() ![]() Sadece sizin ve sahte sevgilinizin değerini düşürmüyorsunuz ![]() ''Sevme''nin değerini de yerle yeksan ediyorsunuz ![]() Öyle bir cümle kuruyorsunuz ki ![]() ![]() ![]() ''Sevmek'' gerçek ''sevmek'' değil ![]() ![]() Birinci tekil şahıs eki de sizi anlatmıyor ![]() ![]() İki Aşk notası ![]() Taş gibi soğuk ![]() Takım elbiseden daha resmi ![]() İçten olmadığı besbelli ![]() Tamam ![]() ![]() ![]() Ama ![]() Sevmek sizin için elde edene kadar geçen mesafe arası ![]() ![]() Sevmek bir oyun belki kendinizi avuttuğunuz ![]() ![]() ![]() Tutunamıyor kalbiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Seni seviyorum''larınız bol ![]() ![]() Ama ''seni seviyorum''larınız bol ![]() ![]() Belki dil ile değil kalp ile söyleme vakti gelmiştir ![]() Sözüm ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Seni Seviyorum"'ları Çok Olanlara!... |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Seni Seviyorum"'ları Çok Olanlara!...öncelikle yüreğine sağlık enise :)
o kadar güzel anlatılmış ki, bir kelebeğin ömründen bile kısa çok doğru ayrıca çok güzel bir şey sevgiyi iki kelimeyle anlatabilmek, fakat bu sevgilerden gerçek olanlar pek azdır diye düşünüyorum ve "yaradılanı severim yaradandan ötürü" diyerek yorumuma noktayı koyuyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Seni Seviyorum"'ları Çok Olanlara!... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seni Seviyorum"'ları Çok Olanlara!...Kesinlikle sana kaltılıyorum doğru düşünüyorsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|