![]() |
Göz Yaşlarımı Tutabilirmisin ? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Göz Yaşlarımı Tutabilirmisin ?Hiçbir şey sormadan yine benimle yürür müsün sonu belirsiz ![]() ![]() ![]() Bakmasan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine beni sever misin? Gözden ırak olan gönülden uzak olurmuş derler ya ![]() ![]() Yanımda olup uzak olanlardansa ![]() Aylar sonra ![]() ![]() ![]() ´´Seni sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyebilir misin ![]() ![]() Yanında otururken bile zaman zaman beni deli gibi özleyebilir misin?? Her ayrılışımızda sabaha ![]() Her gelen telefonda ´ben´ diye irkilir misin sebepsiz ![]() ![]() Beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin?? Beni ![]() Delirsem bir gün ![]() ![]() ´´Aşşkımmm ![]() ![]() ![]() Kapris yapmak istesem ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat bir gün bana oynarsa ![]() ![]() ![]() Ne şart ve konum olursa olsun ![]() Ya da ben hayatla oynamaya kalkarsam bir gün nefesimden sıkılıp ![]() ![]() Ölsem bir gün ![]() ![]() sen hiç gözyaşlarını tutmaya çalıştın mı?? senin her gün akan her gözyaşınla ![]() Acı çekmek senin hiç hoşuna gittimi?? Ben acı çekmek hoşuma gidermişçesine açardım şarkımızı dinlerdimm seni göremediğim her güne ![]() ![]() boynumun büküklüğü sensiz geçirdiğim her an içindir! Gözlerimin Altındaki Morluklar ise;uykusuz gecelerimin marifetidir ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Göz Yaşlarımı Tutabilirmisin ? |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Göz Yaşlarımı Tutabilirmisin ?Yüreğine sağlık, olağan üstü birşey, teşekkür ederim paylaşım için :)
![]() |
![]() |
Cevap : Göz Yaşlarımı Tutabilirmisin ? |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Göz Yaşlarımı Tutabilirmisin ?Ne demek ben teşekkür ederim bu saatte vakit ayırıp okuduğunuz artı bide yorumda bulunduğunuz için :)) |
![]() |
![]() |
|