![]() |
Hoşçakal Bile Diyemedim |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Hoşçakal Bile Diyemedim![]() Yenildiklerimle ipe attı darağacına sürükleri aşk beni ''Hoşçakal'' bile diyemedim ![]() ![]() ![]() O günün o saatin o Mutluluğun anına yazıyorum bunları ![]() ![]() ![]() ''Seni Seviyorum'' ![]() ![]() ![]() Gece karanlık ay daha şeklini almamış herşey için çok erken ama sen gittin ya benden,bende gittim artık benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi aşka,hangi zamana,hangi kadere,hangi şeytana yenildik ? Yoksa kendimize mi yenildik ? Sevmek kolaydır,aşık olmak kolaydır ama yürütmek sonsuz kılmak kolaymıdır ?!! Her gece insaf her gece İsyan peki bu İsyan neye zamana mı kaderemi ? ![]() ![]() ![]() Hiç bir eroin,hiç bir esrar hiç bir sigara bagımlı yapamadı beni ![]() ![]() Ne denmiş bi Şiirde ; ''Seni çekiyorum içime seninle sarhoş oluyorum'' Damarlarıma bir şırınga gibi yapıştın ![]() ![]() Hangi aşka,hangi zamana,hangi kadere,hangi şeytana yenildik ? Yoksa kendimize mi yenildik ? Yenildik ya ne önemi var neye nasıl neden yenildiğimizin ![]() ![]() ![]() Fırtına gibi girdin,alabora ettin ve kaçtın dagıttın tüm hücrelermi toz duman ettin beni ve hayallerimi sadece geride kalan kirli bir ''Ben'' ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm ışıkları söndürün !!! Zifiride artık Belalarım,karanlıkta artık sevdalarım ![]() ![]() ![]() ![]() ''Yüreğim benim efendimdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve Yenildiklerimle İpe attı,Darağacına sürükleri aşk beni ![]() ![]() ![]() Yürüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' Hoşçakal'' bile diyemedim ![]() ![]() ![]() ![]() !!! alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Hoşçakal Bile Diyemedim |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hoşçakal Bile DiyemedimNasıl dalgasız deniz bir hiçse,ben sensiz sende bensiz bir hiçsin ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm ışıkları söndürün !!! Zifiride artık Belalarım,karanlıkta artık sevdalarım! ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|