![]() |
Faili Meçhul Bir Ölüyüm |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Faili Meçhul Bir Ölüyüm![]() Yaşam denilen zımbırtıyla uğraşmaktan bıktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiye kadar başım hep dik gezdim ,ağlamak yerine susmayı tercih ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çivinin tahtaya açtığı yaralar gibi kalbimin yaralanmasını ben hiç istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık vazomun parçaları kayboldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ise ; Gözleri açık soğuk cesedimle ve buz kesmiş yüreğimle manşetlerdeyim artık ![]() ![]() Herkesin biraz faili olduğu meçhul bir cinayet olarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!! alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Faili Meçhul Bir Ölüyüm |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Faili Meçhul Bir ÖlüyümÇivinin tahtaya açtığı yaralar gibi kalbimin yaralanmasını ben hiç istemedim ![]() ![]() ![]() O kadar çoktu ki canımdan can alanlar ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|