![]() |
Ne Çok Şey Anlatır GözyaşlarıM:( |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ne Çok Şey Anlatır GözyaşlarıM:(![]() Ne çok şey anlatır gözyaşları ![]() ![]() ![]() Bazen söylenemeyen sözlerin sesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizliğin çığlıklarıdır aslında gözyaşları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanoğlu bi garip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimeler kifayetsiz kaldığında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ağlamak taş kalpli olmadığımızı gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bazen gözpınarlarından aşağı süzülemez gözyaşları ![]() ![]() ![]() Onlar dışa akıp ziyan etmezler kendilerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göz kapaklarınızın alev alev yandığı ![]() ![]() Dikkat ettiniz mi o anlarda gözyaşlarınızın istikameti neresi? En zor olanı bu belki de ![]() ![]() ![]() Ağlamak zayıflık mı? Neden ağlamamız gereken anlarda; yumruklarımızı ![]() sıkar ![]() Neden kaçırırız buğulanan gözlerimizi başkalarından? Bakın ağlıyorum işte! Utanmıyorum kimseden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için Ağlıyorum Yaradana vefasızlığım için Ağlıyorum özlediklerim için Ağlıyorum özleyip de kavuşamadıklarım için Ağlıyorum içimi acıtan kalp kırıklıklarım için Ağlıyorum istemeden de olsa kalbini kırdıklarım için Ağlıyorum unutulmaması gerekenleri unuttuğum için Ağlıyorum ![]() ![]() unutamadığım için Ağlıyorum yaklaştıkça uzaklaştıklarıma Ağlıyorum tanıdıkça çirkinleşenlere Ağlıyorum kıymetini bilemediklerime Ağlıyorum sevsem de yüz bulamadıklarıma Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma Ağlıyorum bir ömür ağlayamadıklarıma GözyaŞlarım bu gece biter mi ? Ruhumdaki KirLeri Yıkamaya Yetermi ? Kalbime Gün doğarmı bu Sabah ? Yoksa böyLe GeLmiŞ yine böyLe mi gidiceK ? DuyarmıSın gözyaŞLarımın SeSini ? bu YaŞLar GüNahımıN bedeLini öDer mi ? ¿¿¿¿ Ya Bu Soruların Cevabını Kim Verecek ¿¿¿¿ alıntı
![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ne Çok Şey Anlatır GözyaşlarıM:( |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Ne Çok Şey Anlatır GözyaşlarıM:(Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için
Ağlıyorum Yaradana vefasızlığım için Ağlıyorum özlediklerim için Ağlıyorum özleyip de kavuşamadıklarım için yüreğine sağlık, çok güzel ve çok anlamlı bir paylaşım :)
![]() |
![]() |
Cevap : Ne Çok Şey Anlatır GözyaşlarıM:( |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ne Çok Şey Anlatır GözyaşlarıM:(Ağlamak zayıflık mı? Neden ağlamamız gereken anlarda; yumruklarımızı
![]() sıkar ![]() Neden kaçırırız buğulanan gözlerimizi başkalarından? Bakın ağlıyorum işte! Utanmıyorum kimseden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler evet gerçekten güzel bi yazı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|