![]() |
Dilsiz Umudun, İmkansız Sevdasıydın Sen… |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Dilsiz Umudun, İmkansız Sevdasıydın Sen…![]() Umuda gülümseyen heceler --- “ Türkülerle büyüttüğüm çocuğun, Acılara serilmiş Dilsiz umudun imkansız sevdasıydın sen… “ Rüyaları çalınmış gecelerde sevdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yenilgiyi kuşanmış yılların umuda gülümseyen takvim yapraklarında sevdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbimden hep seni diledim alnımın seccadeyle öpüştüğü zamanlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaklardan bir çağırsan beni, kirpiklerinden düşen gözyaşlarını dudaklarımla emmez miyim ? Göçmen kuşlarla haber yollasan, karları üzerime giydirip kanayan yaralarını bedenimle örtmez miyim ? Haydi ağlama sen gül yüreklim ![]() ![]() ![]() ![]() Aldırma yalnız gecelerde suskunluğuma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerde olursan ol, sevdaya gülümse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!! alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Dilsiz Umudun, İmkansız Sevdasıydın Sen… |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dilsiz Umudun, İmkansız Sevdasıydın Sen…Aldırma yalnız gecelerde suskunluğuma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerde olursan ol, sevdaya gülümse ![]() ![]() ![]() Yürekten teşekkür ederim paylaşım için ![]() ![]() ![]() Gerçekten çok güzel bi yazıydı çok etkilendim ![]() Emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Dilsiz Umudun, İmkansız Sevdasıydın Sen…Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dilsiz Umudun, İmkansız Sevdasıydın Sen…:):) cümlemizin:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
peri
|
![]() Cevap : Dilsiz Umudun, İmkansız Sevdasıydın Sen…Nerde olursan ol, sevdaya gülümse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok hoşuma gıtı burasıya felaket guselmış
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|