Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıştım, dönme, gitmelerin, git`me, tümüne, zatenyorgunum

..(Git)`Me... Dön-me Alıştım Zaten..Yorgunum Gitmelerin Tümüne

Eski 08-16-2009   #1
gülgüzeli

..(Git)`Me... Dön-me Alıştım Zaten..Yorgunum Gitmelerin Tümüne

Yas tutan iki çift gözdü yoklugundageceler sessiz geceler sensiz mutluluk bensiz hazanlar nedensizkaranlıklar sebepsiz çökmüştü dünyama

Yorgundu yüregim hasretini çekmekle gözyaşlarıma sarıp sevdanı mechullere dogru gitmekle sensizligi katıp gecelere yorgun düşmekle yeterince acılara büründü

Sebepsizdi gidişin anlamsızdı veda edişin ne kadar da içimi sızlattı unut deyişin ve sonra arkana bakmadan öylece gidişin

Günahlarını üzerime öylece yükleyip kalbime hanceri indirip yüregin sızlamadan ellerini bana dogrultup elveda deyişin yüregimin azaplara boyun bükmesine neden oldu

Nasıl gidebilirdin böyle veda edebilirdin sevdamızdan büyük bir maziyi üzerime nasıl yıkabilirsin nasıl nasıl gidebilirsin

Solarken umut güneşi yanarken sevda ateşi nasıl katlanılır bu ayrılık işi nasıl nasıl gidebilirsin

█┼█┼█

Anılar yorgun bu akşam
Sorma nasıl geçiyor sensiz yaşam
Kalbin sanki bir taştan
Git dönme alıştım zaten

Siyaha bürünüp hüzünleri giysemde
Mazinin yüküyle ezilsemde
Gözyaşlarım damla damla dökülsede
Git dönme alıştım zaten

Öylece gitmek sana yakışırdı
Gönlüm kendiyle savaşırdı
Gün gelir sensizligede alışırdı
Git dönme alıştım zaten

Vefasızlara

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com