![]() |
Lanet Olsun Sana Kalemim! Susmuyorsun |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Lanet Olsun Sana Kalemim! Susmuyorsun![]() Yar? Duyuyormusun? Bütün mumları yak ![]() ![]() Bir melodi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sus konuşma ![]() ![]() Sadece gözlerime bak ![]() ![]() ![]() Konuşursam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşursam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşursam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bavulunda boş bir köşe ayır bana ![]() ![]() Ne kadar güçlüyüm desem de sana Bavuluna sığmak için küçülebilirim ![]() ![]() ![]() Küçülecek kadar büyük sevdam ![]() ![]() Bir bavulda yaşayacak kadar isyanım var ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Korktuğum sadece rüzgar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lanet olsun sana kalemim ![]() ![]() Susmuyorsun yine bu gece ![]() ![]() Ağlamak yok ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Lanet Olsun Sana Kalemim! Susmuyorsun |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Lanet Olsun Sana Kalemim! Susmuyorsun( Konuşursam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bavulunda boş bir köşe ayır bana ![]() ![]() Ne kadar güçlüyüm desem de sana Bavuluna sığmak için küçülebilirim ![]() ![]() ![]() Küçülecek kadar büyük sevdam ![]() ![]() Sanırım bazen susmak en iyi si ![]() ![]() Teşekkürler sevda emeğine sağlık canım benim güzel bi paylaşımdı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
peri
|
![]() Cevap : Lanet Olsun Sana Kalemim! SusmuyorsunAlıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Lanet Olsun Sana Kalemim! SusmuyorsunBende çok beğenmiştim daha önce açmıştım benimkisi resimsiz olduğu için kendimkini taşıdım güzel paylaşım gerçekten
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Lanet Olsun Sana Kalemim! Susmuyorsungerçekten çok güzel paylaşım olmuş teşekkürler emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|