![]() |
Nasıl Düştün Sorusuna Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Nasıl Düştün Sorusuna Verilen Cevaplar"buraya nasıl düştün?" -ömrümün önüne muz kabuğu koymuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" -ben düşmedim ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" -ailem çelme taktı ![]() ![]() ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" -beni boşver de sen buraya nasıl çıktın * "buraya nasıl düştün?" -ben buraya düşmedim, burası benim payıma düştü * "buraya nasıl düştün?" -derler ya, ya meraktan ya tarraktan * "buraya nasıl düştün?" bak koçum, biz seninle ne hemşeri, ne askerlik, ne de hapishane arkadaşıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" -idealist biriyim ben, halkımın en azından cinsel sorunlarını çözebilirim diye düşündüm * "buraya nasıl düştün?" -böyle şevkat soruları sorup, ters ilişki mi teklif edeceksin sonra, anlamadım * ![]() -ırz-talep meselesi diyelim, bu cevap seni tatmin eder mi ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" -söylemem, meslek sırrı * "buraya nasıl düştün?" -o ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" düşmedim ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" namusum kirlenmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" -burası hep burdaymış ![]() ![]() * "buraya nasıl düştün?" -felek-kader adi komandit şirketinin ali cengiz oyununa geldim * "buraya nasıl düştün?" -ana mesleği ![]() ![]() * ![]() -buranın yerçekimi daha kuvvetliydi ![]() * "buraya nasıl düştün?" -paran çıkışmıyosa açık açık söyle aslanım, halden anlarız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() ya aslında ben bu konularda dalga geçilmesini sevmiyorum hoş değil çünkü ama yine de paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
|