Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?.. |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Hani diyorum da insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa![]() ![]() "Onu" şöyle içine sindire-sindire kocaman bir sarılsa![]() ![]() Ne iyi olur değil mi? Dostunuz! dostunuz var mi? Kadın ya da erkek ![]() ![]() Hiç fark etmez Gerçek dostun cinsiyeti olmaz Paylaştığınız birileri var mı? Var ise mesele yok Yok ise gidin bulun hemen! Sırlarınızı paylaştığınız Özlediğinizi açık yüreklilikle söylediğiniz "Canım benim!![]() dediğiniz ![]() ![]() Telefonda bile saatlerce konuştugunuz sıcacık biri ![]() ![]() "O"nu görmediğinizde yüreğinizin "pıt-pıt" attığını hissettiğiniz bir dostunuz var mi? Dert ortağı sohbetlerinizi paylastığınız yalnızlığınızı anlattıgınız sevincinizi hisseden biri![]() ![]() Yalnız kaldığınızı düşündüğünüzde birilerine öfkelendiğinizde sevdiklerinizi özlediğinizde hayal kurduğunuzda yanınızda o var mı? Sizi hiç yalnız bırakmayan biri ![]() ![]() Cesur sempatik azimli kararlı Arayan soran "Seni özlüyorum" diyen biri Böyle bir canlı ile her şeyi konuşabilir paylaşabilirsiniz Yanıltmaz! Anlayışla karşılar herseyi ![]() ![]() Hataları günahlari-sevapları her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla ![]() ![]() Hic yalnız kalmazsınız nitekim ![]() ![]() Böyle bir dost bulmak için fazla bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur O kendiliğinden çıka gelir zaten (Elektrik olayı ![]() ) Bir gün bir bakarsınız karşınızda![]() ![]() Bir de bakmışınız sımsıcak sohbetler derin konular sırlar paylaşımlar![]() ![]() Kimseye söyleyemediğinizi en yakininiza anlatamadıginizi gecmisteki izleri gelecege dairlerinizi sadece ona anlatir olursunuz Kadin erkek Bir dost bulun! Ama gercek olsun Aradıginda isinizi degil sizi soran![]() ![]() Kötü gününüzde ev sahibi iyi gününüzde kiraciniz olsun Anlatsin konussun acik-secik korkmadan yasasin Güvensin! Cinsiyeti olmasin! Bir kartal kadar hasin bir maymun kadar saklaban bir ceylan kadar narin olsun Dogrulari söylesin Gercekci olsun Yaniltmasin kandırmasin! İcten sevecen sempatik sevdalari özlemleri anlayabilen biri olsun Anlasin! Agziyla degil gözleriyle ve kalpten konussun Yasasin! Doya-doya yasasin doya-doya yasatsin Beyninden değil yüreginden versin "Olsun varsin! Paylasirim " desin Bir dostunuz olsun Sizi ve benliginizdekileri paylassın ![]() ![]() Dost olsun! Ama ![]() ![]() Gercek bir dost ![]() alıntı
|
|
#2 |
|
1die
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..gözleriyle ve kalpten konussun Yasasin! Doya-doya yasasin doya-doya yasatsin Beyninden değil yüreginden versin "Olsun varsin!tek kelıme ile: Uncommon
|
|
#3 |
|
peri
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Ben dostum sıdaşım dıybıleceggım şükürkı bırı var burda mustafa her derdımı bılır sırımı bılır ıykı varsın dedıgım bıtanem dostum arkadaşım abım abım dedıyıme bakmayın çok geç olmasına ramen benı usuntulu anımda guldurmek bıracık benı sıkıntıdan uzaklaştırmak ıçın kendı sıkıntısını unutur çok teşekur ederim çok gusel konun için ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?.. |
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Ben teşekkür ederim canım ilgin için ![]() Ne mutlu sana gerçekten dostum diye bileceğin bir insan var ise ![]() ![]() ![]() Arkadaş çok tur, etrafın kalabalıktır ama sen o kalabalıkta tek başınasındır ![]() ![]() ![]() Neyse fazla uzatmayayım susmam :) Tekrar teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
LAST BREATH
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Bu devirde bayağı zor olsada, elbet vardır bu özelliklere sahip bir dost
|
|
|
|
#6 | |
|
peri
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Alıntı:
Rabım sanada nasıp etsın böyle dostu
|
|
|
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
LAST BREATH
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Alıntı:
En iyi dostum ve en değerli kardeşimsin
|
|
|
|
|
#9 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Benim çok sevdiğim bir dostum var hatta dostan öte ne kadar sürecek bakalım bu dostluk : )
|
|
#10 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Bi ömür boyu sürer inşallah ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Dost bulmak çok zor herkese nasib etsin inşallah ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
TiFus
|
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Benim Çok Yakın Kankalarım Oldu Ama Çoğunda Yolun Sonu Ayrılık Ya Aynı Kıza Aşık Olurduk Yada Babasının Taini Başka Bir Yere Çıkardı :):):)
|
|
#13 |
|
Gözyaşı
|
|
|
|