İmkansız’dık… |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
İmkansız’dık…![]() Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim… Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç ![]() Bana susmak düşecek payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak![]() Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar paylaşmalar bakışmalar olacak![]() Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sana sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin…Git diyorum sana kalma yüreğimde bu kadar özleteceksen kendini![]() Bir bakış; gözüm gözüne değiyor; hissediyorum… Gitme diyorum Kal geldiğin yerde![]() Ne gitmelerin bitiyor; ne de benim sana kal demelerim… Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım ![]() Tüy gibi hafif usul usul inivermiştin yüreğime Kabullenemedim önce kocaman yalanlar söyledim kendime![]() Ben dışımda tutmaya çalışırken seni meğer içerde hakimiyetin çoktan başlamıştı![]() Kuşatmıştın dört yanımı; ve kendim için çok geçti ![]() Yerle bir olmuştu her şey ![]() Olmazsa olmazlarım; ilkelerim yargılarım…Nasıl bir şeydi bu beni böyle yağmalayan![]() Şimdi karşı durmuyorum Sana nasılsa buluyorsun bir yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımı![]() ayak seslerini duyuyorum hangi yöne gittiğini bilemeden Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorum![]() Sen yaralarına benden sevda sürüyorsun ![]() “Belki”lerden ”ihtimal”lerden “keşke”lerden medet umuyorum![]() Senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek… Ben suretine değil aslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum![]() Ben seninle aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum![]() Şimdi bilinci küflerinden kurtulmuş bir yürekle süresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorum Sana dair yazılanlarda…Şimdi bir sayfa dolusu cümlelerle; bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum…Şimdi bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum…Şimdi ben dağıldıkça kurulan yeni düşlerdeSana bakıyorum Umut; hep var olacak çünkü… alıntı
|
|
#2 |
|
1die
|
Cevap : İmkansız’dık…çok guzel çok eline yuregıne saglık
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : İmkansız’dık…Teşekkürler ![]() ![]() Okuyan gözlerinize sağlık
|
|
Cevap : İmkansız’dık… |
|
|
#4 |
|
LAST BREATH
|
Cevap : İmkansız’dık…Yüreğine sağlık, çok duygulu bir şiir Paylaştığın için sağol
|
|
|
|
#5 |
|
peri
|
Cevap : İmkansız’dık…Ellerine yuregıne saglık gülüm
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
bonsoir
|
Cevap : İmkansız’dık…Çok güzel ![]() Paylaşımın için teşekkürlerrrr
|
|
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : İmkansız’dık…Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() ![]() Okuyan gözleriniz nurlansın
|
|
|
|