Trt Türkiye'nin Maçını Şifreli Verdi |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Trt Türkiye'nin Maçını Şifreli Verdi![]() TRT, TÜRKİYE'NİN MAÇINI ŞİFRELİ VERDİ Türkiye'nin Ukrayna ile oynadığı hazırlık maçını televizyonları başından izlemek isteyenlerden uydusu olanlar bu keyfi yaşayamadı ![]() TRT 1'den naken yayınlanan Ukrayna-Türkiye maçını uydudan izlemek isteyenler şifre ile karşılaştı ![]() Duruma protesto eden izleyiciler seslerini haber7 com'dan duyurdu![]() Maçı TRT 1 üzerinden canlı veren Haber7 com'u takip eden ziyaretçiler yaptığı yorumlarla TRT'yi kınadı![]() ![]() İşte o yorumlardan bazıları: ______________________________________________ TRT REZİLLİĞİ ![]() ![]() Uydudan iki yayını da kapatan TRTye teşekkür(!) ediyoruz ![]() ![]() (Volkan İLİŞ) Ah TRT ah ![]() ![]() ![]() Milli maçı bile şifresiz veremeyen TRT, lig maçlarını nasıl şifresiz verecekmiş merak ediyorum doğrusu ![]() ![]() Milli maçı bile izleyemedikten sonra![]() ![]() Abdullah Birisi: teşekkür trt teşekkürler! bize aydın doğanı aratmadın ![]() ![]() ![]() ![]() salih karakuş: olamaz nasıl olur böyle bir şey aklım almıyor milli takımımızın maçlarını bile izleyemez olduk üstelik hazırlık maçı trt den böyle birşey beklemezdim ne hallere düştük yaa aral artu: Ne bu şifre rezaleti yahu YUHHHH!!!Maçı izlemiyorum Protesto ediyorum Sırf yorum yazmak için girdim TRT'yi kınıyorum Yeter bu rezalet Kendi Milli Takımımızın maçını da mı izleyemeyeceğiz?
|