Dilencinin Yediği Halta Bak |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Dilencinin Yediği Halta Bak![]() DİLENCİNİN YEDİĞİ HALTA BAK Sadece 2 saatte 85 TL toplayan dilenci öyle bir yöntem bulmuş ki şeytanın bile aklına gelmez İşte yuh dedirten anlar;Tuzla'da, TEM otoyolunda yürürken bayılma numarası yaparak aniden yola kendini atan dilenci görenleri hayretler içinde bırakıyor Sağa sola baktıktan sonra araçların durmayacağını fark eden dilenci, aynı hareketi defalarca tekrarlıyor 2 saatte 85 lira toplayan dilenci, duygularını sömürdüğü sürücülerin araçlarıyla dilenme yerini değiştiriyor![]() İnsanların duygularını sömüren dilencilerden Süleyman M 'nin TEM otoyolunda uyguladığı yöntem görenleri hayrete düşürüyor Sırtındaki çuvalla yolda yürüyen Süleyman M , bayılma numarası yaparak kendini bir anda yola bırakıyor Yanından geçen araçların durup durmayacağını kafasını kaldırarak kontrol eden dilenci, yerde çırpınmaya başlıyor Yerde kıvranan Süleyman M 'yi gören sürücüler, dilenciye yardım ediyor Kimisi su ile başını yıkıyor, kimisi de "Açım, yemek yemedim" diyen dilenciye para veriyor Yerden kalkan Süleyman M , aynı hareketi defalarca tekrarlıyor Süleyman M , dilendiği yerleri değiştirmek için de yardım duygularını sömürdüğü sürücülerin araçlarıyla yapıyor Dilenciye yardım için duran araçların arasında bir itfaiye aracı da dikkatlerden kaçmıyor![]() İhbar üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri, Süleyman M 'nin riskli dilenme yolu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi Zabıtanın, "Sana yardım için itfaiye aracı bile durmuş " sözlerine dilenci: "Yüzüme su sıkmak için durdular " şeklinde ilginç bir cevap verdi Zabıta karakoluna götürülen Süleyman M , dilencilik yapmadığı iddia etti Yaklaşık 2 saat boyunca dilenen ve üzerinden 85 lira çıkan Süleyman M, çekim yapan basın mensubuna tepki gösterdi
|