Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fakültesini, gördüğü, kazandı, tedavi, tıp

Tedavi Gördüğü Tıp Fakültesini Kazandı

Eski 08-13-2009   #1
yesimciwciw

Tedavi Gördüğü Tıp Fakültesini Kazandı

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI
ÖSS'ye hazırlanırken lenf kanseri olduğunu öğrenen 19 yaşındaki Anıl Kaya, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yerleşti

Antalya Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi'nden mezun olan Anıl Kaya, azmiyle muhteşem bir başarı öyküsüne imza attı Geçen yıl kasım ayında, lenf kanseri teşhisi konulan Anıl, doktorların 'Sınavı unut, uzun ve yorucu bir süreç geçireceksin' demesine rağmen tıp okumak için azimle çalıştı

Tedavisine Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam ederken, ilaçlarını çalışma saatlerine göre ayarlayıp hem sınav stresi, hem de hastalıkla mücadele etti Anıl bu süreçte tedavisini sürdüren Prof Volkan Hazar'dan çok etkilendi Doktorunu gözlemleyen Anıl, meslek tercihini de hastanede yaptı ÖSS'de büyük bir başarı gösteren Anıl, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni tercih etti ve kazandı

HASTA ÇOCUKLARA YARDIM

Tatil için gittiği Didim'de sınav sonucunu alan Anıl, "Prof Dr Volkan gibi bir doktor olmak ve benim gibi hasta olan çocuklara yardım etmek istiyorum" dedi Ekim ayında yeni tedavi sürecine girecek olan Anıl'ın, testler sonucu kitlelerinde değişim olmamışsa kök hücre tedavisine başlanacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Tedavi Gördüğü Tıp Fakültesini Kazandı

Eski 08-15-2009   #2
bonsoir

Cevap : Tedavi Gördüğü Tıp Fakültesini Kazandı

Çok güzellllAnıl'a başarılar dilerim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com