Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benide, gittin, öldün, öldürdün

Gittin Öldün... Benide Öldürdün...

Eski 08-13-2009   #1
gülgüzeli

Gittin Öldün... Benide Öldürdün...

Merhaba yüreğime hasretinin yerine mâtem katan yârim;
Sessizliğin ve sensizliğin sinesindeyim
acılıyım ve çok zor durumdayım Sana şuan o kadar ihtiyacım ve göresim
var ki seni anlatamam
Elimde sadece senden kalan mektupların kolyen ve gitmeden önce beraber çekindiğimiz fotografın var
Bu hasretliğini de geçti be sevgilim acı vermekte Öyle bir yara var ki ve öyle bir kanıyor ki o yara içimde nasıl anlatsam sana inan bilmiyorum Ağlama demişsin
merak etme bir tek okuğum mektubun bitene kadar ağladım o kadar Şimdiler de gözyaşlarım içime akıyor
buna da karşımayacaksın ya
Geldin
Sevdin
Hayata getirdin

Bu üç şey ne kadar mutlu etmişti beni peki ya şimdi ;

Gittin
Öldün
Beni de öldürdün

Evet artık ölüyüm ben
bu üç şey ise ne kadar behbat etti beni anlatamamAma bilirim toprağın altında da olsan hissedersin sen
Mezarına kırmızı gonca güller diktim boylu boyunca hani hepsi nankör çıksa biri acır da sana benim kokumu yollar diye
Gerçi mektubu da mezarının başında okuyorum ya sana
Kolyen boynumda
mektuplar yüreğimde ve resmin mıh gibi gözlerimde mühürlü kalmışken söyle nasıl olur da unuturum seni

Gittin
Gittim

Öldün
Öldüm

Bittin
Bittim

Hoşçakal sevdiğim hoşçakal
bir daha ki görüşmemize kadar
hoşçakal
Özlemimdin ve hep de öyle kalacaksın

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com