![]() |
Gittin Öldün... Benide Öldürdün... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Gittin Öldün... Benide Öldürdün...Merhaba yüreğime hasretinin yerine mâtem katan yârim; Sessizliğin ve sensizliğin sinesindeyim ![]() acılıyım ve çok zor durumdayım ![]() ![]() ![]() var ki seni ![]() ![]() ![]() ![]() Elimde sadece senden kalan mektupların ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hasretliğini de geçti be sevgilim acı vermekte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() merak etme bir tek okuğum mektubun bitene kadar ağladım o kadar ![]() ![]() ![]() ![]() buna da karşımayacaksın ya ![]() ![]() ![]() ![]() Geldin ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdin ![]() ![]() ![]() Hayata getirdin ![]() ![]() ![]() Bu üç şey ne kadar mutlu etmişti beni ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Öldün ![]() ![]() ![]() Beni de öldürdün ![]() ![]() ![]() Evet artık ölüyüm ben ![]() bu üç şey ise ne kadar behbat etti beni anlatamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mezarına kırmızı gonca güller diktim boylu boyunca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçi mektubu da mezarının başında okuyorum ya sana ![]() ![]() ![]() Kolyen boynumda ![]() mektuplar yüreğimde ve resmin mıh gibi gözlerimde mühürlü kalmışken söyle ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Gittim ![]() ![]() ![]() Öldün ![]() ![]() ![]() ![]() Öldüm ![]() ![]() ![]() Bittin ![]() ![]() ![]() Bittim ![]() ![]() ![]() Hoşçakal sevdiğim hoşçakal ![]() bir daha ki görüşmemize kadar hoşçakal ![]() ![]() ![]() Özlemimdin ve hep de öyle kalacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|