Öss Sonrası Diyalogları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öss Sonrası Diyaloglarısınav nasıl geçti ![]() ? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye giren çıkan bana size nooluyo![]() - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii ![]() * bak haalaa geçti diyo ![]() - nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi![]() v s, v s - sınav nasıldı evladım ![]() * hangi sınav ![]() ?nasıl geçti yavrum? * yorum yok ![]() - yuppi ![]() ![]() ! çocukkamu yönetimini kazanıcak galiba- sınav nasıldı kızım ![]() ? * kime göre sınav? zaten hayat başlıbaşına bi sınav deilmidir ![]() - bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı - eveet nasıl geçti bakalım? * çörrrrt diye!!! - içinde patladı dimi sınav ![]() * aynen - eşşoğleşşek - nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez ![]() ![]() - tıppımı kazanıcaksın ![]() ? * çok iyimsersin ![]() ![]() - nasıl geçti sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü ![]() ![]() - ahanda çocuk keçileri kaçırdı ![]() * şindide geçtii burdan konyalının birriii ![]() ![]() ![]() - nasıl geçti evladım? * süperr ![]() - anlaşıldı, bu senede s ç tın dimi![]() * evet +sınaw nası geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya ![]() ![]() yaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım ben ![]() ![]() ![]() boşa gitti onca emek![]() hüüeeee +sınav nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti baba ![]() ![]() böle bir ileri 2 geri +düş önüme eşşek sıpası ![]() 10 dur girion hala aynı yerdesin![]() eşşeolueşşek+sınav nası geçti güsel kızım? -çok iyi geçti annecim ![]() ![]() ![]() hacettepeyi kazanırım büyük ihtimal![]() ![]() tıp olmazsa bile beslenme uzmanlığı felam olur +ben sana demedimmi iyi çalış die ![]() ![]() bak tıpı kazanamıcan![]() ![]() komşunun kızı kesin kazanıcak![]() resil olcaz millete resiiiillll -hayda ![]() ![]() kadına hacettepe dioruz o ne dio+oğlum sınavın nası geçti +Baba pok gibi geçti +aferin sana bütün sene yattın durdun zaten hiç ders çalısmadın[bu doruu](yumruğuda yedim bu ara) +baba ne wuruon bea +haketttin -evladım sınav nasıl geçti? -yan tarafta inşaat ![]() ![]() ![]() -sus lan eşşek herif her sene aynı bahane yeter ulen sana ettiğim masrafla abini evlendirir,ev alır,iş kurardım ayrıca annene o çok beğendiği arabayı alırdım ![]() ![]() biraz abarttım galiba - ee nasıl geçti sınav bakalım * kötü ![]() - bırak şindi * valla - yani kötü geçti diyosun öylemi * s ç tım diyorum işte daha nediym![]() * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan - heeh şöyle yola gel |
|
|
|