![]() |
Hakiki Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Hakiki AşkHakiki aşk
Talebem beş yüzden ziyade idi, Kız ve erkek ilim tahsil ederdi ![]() Bu edepli çocuk gibi görmedim, Ömrümde kimseye gönül vermedim ![]() Bana hiç böyle hâl olmamış idi, Sevgi gönlüme yol bulmamış idi ![]() Yıllar geçti geldim bunca yaşıma, Gelmemişti böyle bir iş başıma ![]() Kardeşim su-i zan etme bu hâle, Yanlış anlayıp da girme vebâle ![]() Eğer sen su-i zan edersen bana, Bil ki helâl etmem hakkımı sana ![]() Misaller versem de canla cananla, Kelimeye bakma, maksadı anla! Her kimde var ise aşk-ı hakikat, Ona lazım iffet ile sadâkat ![]() Göstermeli böyle sevgiye vefa, Gözü gibi onu iyi koruya! Öyle korumalı ki, imanı gibi, Öyle sevmeli ki öz canı gibi ![]() Aşkın yalnız adı kalmış lisanda, Bulunmaz âşık-ı sadık cihanda ![]() Haktan başkasını sevmek günahtır, Sevilmeye layık yalnız Allah’tır ![]()
![]() |
Cevap : Hakiki Aşk |
![]() |
![]() |
#2 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Hakiki Aşkpaylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Hakiki AşkMisaller versem de canla cananla, Kelimeye bakma, maksadı anla! Her kimde var ise aşk-ı hakikat, Ona lazım iffet ile sadâkat ![]() Göstermeli böyle sevgiye vefa, Gözü gibi onu iyi koruya! çok teşekur ederim ellerine saglık ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aysem
|
![]() Cevap : Hakiki Aşkpaylasımını dewamını beklerım cok guzeldı esekkur ederım |
![]() |
![]() |
|