![]() |
İki Dudağının Arasına Göm Beni... |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() İki Dudağının Arasına Göm Beni...![]() Duydum ki; Unutmak istemişsin adımı, Yakmak istemişsin hatıralarımı ![]() Ne diyebilirim ki, Ben senin günahlarına kefil olmuşken Sen adımı unutmaktan başla ilk önce ![]() Sonra da hatıraları yakmakla devam et ![]() Yeter ki sen unut beni ![]() ![]() Dağ olur katlanırım yalnızlığına, Toprak olur alışırım yokluğuna ![]() ![]() Unuttuğunu bilsem de , Yine ben kefen olurum acılarına ![]() ![]() Haydi adımı sil dudaklarından ![]() ![]() Sonra da , Fakir yüreğimi sonsuza dek çıkarhayatından ![]() ![]() Yollarında toz, Dudaklarında söz olmuşken ![]() ![]() Git hadi ![]() ![]() ![]() Sana verebileceğim tek birşey vardı; Yamalı bir yürek ![]() ![]() Canımı " canından " sök de git ![]() ![]() ![]() Merak etme, Gözlerimde kanasa da adın, Yüreğimde yine sana ağlarım ![]() Sen istemesen de, Sen beni sevmesen de, Koynundan ölüme koşarım ![]() ![]() Giderken, Dudaklarıma mühürle taze günahlarını ![]() Yüreğinde tek bir cümle kalmasın bana dair ![]() Sen unut beni ![]() Hatıraları da hiç yaşanmamış say ![]() ![]() ![]() Dudaklarında ölmüşken, Ölümle hayat arasına Meteliksiz yokluğun girse Ne fark eder ki sevgili ![]() ![]() ![]() Git hadi, Bırak sevdam ıslanmasın parmaklarında Bırak adım anılmasın dudaklarında ![]() ![]() Adımı unutmuşken, Beni iki dudağın arasına gömsen Ne fark eder ki sevgili ![]() ![]() Ben yaşarken " sana " ölmüşüm ![]() ![]() ![]() Giderken benli hatıraları sök takvimlerinden ![]() Sende hiç var olmadığımı, Yüreğine hiç dokunmadığmı düşün ![]() Yarım bedenimi dudaklarında öldürerek git ![]() ![]() Hadi bekletme elindeki tetiği ![]() Körpe acılarını , Soğuk namlunun ağzına verip Günahlarınla tam yüreğimden vur beni ![]() ![]() Yüreği beş para etmez bu adamı, Bir ikindi vakti, İki dudağın arasına kefensiz göm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() "Ben yaşarken " sana " ölmüşüm ![]() ![]() ![]() İki dudağının arasına kefensiz göm" Çok güzel bir şiir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|