![]() |
Ağlama Neslihan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlama NeslihanAğlama Neslihan Hakkında Ağlama Neslihan Ağlama Neslihan! Bu karar vicdanları yaralar ![]() Ancak gün: “Bu sebepten her geçen gün düştü dermânım benim Yok teselliden nasîbim vermeyin zahmet bana Etmeyin bunca eziyet az mı hicrânım benim ![]() ![]() ![]() Deme günü değildir! Neslihan ağlamış! New York Times’da yer alan habere göre, Anayasa Mahkemesi’nin “yasak” kararını duyan sosyoloji mezunu 26 yaşındaki Neslihan Akbulut’un “Kararı duyunca ağladım ![]() ![]() Bence hissi davranmış! Kandillere katran da dökse geceler; ümitler tükenmez! Işıklar sönmez! Yollar bitmez! Keza: “Yol O’nun Varlık O’nun Gerisi hep angarya! ![]() ![]() öyle ki; “İradelerde çatırtı, ruhlarda müthiş şok, Tarihi yağmaladı bir düzine talihsiz; Değerler altüst oldu, mukaddesat sahipsiz…” Ey cesaret silahını kuşanmış yiğit! Tıpkı rüyalarda olduğu gibi yeniden diril ve gel! Beyaz atının üzerinde bir sabah erken” *** 367 garabetini öne sürenler, 22 Temmuz’da derslerini almışlardı sağduyulu Türk halkından ![]() O gün Başbakan Erdoğan “hodri meydan” demişti! Bugün, yeniden siyasi “cesaret” ve “feraset” kılıcını kuşanıp, kriz ve “kaosçular”ı halkın vicdani muhakemesine havale etmesi gereken bir gün ![]() Görelim bakalım o zaman hangi mahkeme daha yüceymiş! Hodri meydan! İşte milli irade! İşte halk devrimi! Bununla da bitmemeli… 411’i yok sayan “kaosçular”a, gerçek bir ders verilmeli ![]() Anayasa değil; mahkemesinin şekli değiştirilmeli ![]() 11 yetmez! 70 milyonun iradesi, belki 21, yetmezse 99, yetmezse 1001 üye atamalı ![]() Aksi halde, yine milli iradeyi boğan bataklık kurutulmamış olacak ![]() İnanıyoruz ve ümitliyiz: Bu kurtuluş gerçekleşecek ![]() Başbakan Erdoğan “cesaret” ve “feraset” silahını yeniden kuşanacak! Bu karanlık aydınlanacak ![]() Ağlama Neslihan! çünkü mutluluk senin de hakkın ![]() “Doğacaktır sana vâdettiği günler Hakkın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın ![]() Turgay Yener |
![]() |
![]() |
|