Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filistinli, muhammed, şiir

Filistinli Muhammed [ Şiir ]

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakkında Filistinli Muhammed [ Şiir ]

FİLİSTİNLİ MUHAMMED

Muhammed
Babasının kucağına sığınmış ürkek bir kuş
Korkuyor göğün cehenneminden,koru beni babacığım yukarda uçuşanlardan,benim kanatlarım küçük,dayanmaz bu rüzgara Ve ışıklar kör

Muhammed eve dönmek istiyor sadece,bisiklet istemiyor,istemiyor yeni bir gömlek,okul sırasına ulaşmak istiyor sadece,sarf ve nahiv defterine

Al beni babacığım götür evimize,ödevimi yapayım,tamamlayım ömrümü yavaş yavaş denizin kıyısında,hurmanın gölgesinde,daha fazlası değil,daha fazlası değil

Muhammed bir orduyla karşı karşıya ne taş var elinde ne de bir parça yıldız,duvara yazamaz artık,hürriyetim ölmez asla
Artık yok ki hürriyeti savunsun onuUfku da yok Pablo Picassoyu koruyacak
Hala doğuyor,hala doğuyor adın lanetini yüklenen bir adla kaç kez doğacak daha aynı çocuklar,ülkeleri yok,çocukluk hayalleri yok
Hoş hayal kursa bile nerde kuracak? Toprak yaralı,mabed de öyle

Muhammed görüyor ölümün üstüne üstüne geldiğini kaçış yok
Lakin televizyonda gördüğü bir sırtlanı hatırlıyorGüçlü bir sırtlanZayıf ceylanı kıstırmış ve tam iyice yaklaşmışken süt kokusu geliyor burnuna vazgeçiyor onu parçalamaktanSanki süt evcilleştiriyor çölün vahşetiniO halde kurtulacağım diyor sabi,ağlıyorHayatım burada saklı,annemin sandığındaKurtulacağım ve göreceğim

Muhammed zavallı bir melekSoğukkanlı avcısının tüfeğinin iki adım ötesinde kameralar gözetliyor sabinin hareketleriniÖyle ki gölgesiyle birleşiyor,yüzü kuşluk gibi apaçık,kabi elma gibi apaçık,on parmağı mumlar gibi apaçık
Avcısı bu işi düşünebilirdi,yeniden ve diyebilirdi "bırakayım hele gitsin Filistine sağ salim,şimdi kulak vereyim vicdanıma,yarın yine öldürürüm nasılsa direnince"

Muhammed küçük bir İsaUyuyor ve düş görüyor,ikonanın kalbinde bakırdan yapılmış ve zeytin dalından ve yeniden dirilmiş bir halkın ruhundan

Muhammed ihtiyaç fazlası kan,peygamberlerin istediğinden Yüksel Sidre-i Muntehaya YA MUHAMMED

İbrahim sadriden dinledim,yazarı kim bilmiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com