![]() |
Örümcekmişim [ Şiir ] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örümcekmişim [ Şiir ]Örümcekmişim [ Şiir ] Hakkında Örümcekmişim [ Şiir ] ÖRÜMCEKMİŞİM Vatanımda garip öksüz tekmişim, Bizi nasıl bilmem yok etseniz ki? Ve adam değilmiş, örümcekmişim, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, Pir Sultanim ben ![]() Sürün bizi sürün gâvur dağına, Düşmüşüz bir defa kin kucağına, Yâda Sibirya’ya tas ocağına, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, sür eldenim ben ![]() Madem sizin ülke siz karar verin, Getirin irtica ülkeyi gerin, Sen! Şehit oğlusun! Var mi haberin? Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, nur yoldanım ben ![]() Şeyh Şamil’le ben ayni kafadan, Suçumuz kulluktur Rabbe ifâ dan Akil fikir versin size yaradan Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, zor gündenim ben ![]() Sanmayın bu devran böyle sürecek, Bu dava büyüktür kim söndürecek, Şahlanacak ülkem! Alem görecek, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, mor güldenim ben ![]() Selam derim selam! Gitmez hoşuna, Gümüş mü yüzüğün bakmaz yaşına, Bu nasıl anlayış düşman başına, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, hak erdenim ben ![]() Kırgın duygularım kime sitemdir, Atatürk benimdir benim atamdır, Bu vatan canimdir benim vatandır, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, hür vicdanim ben ![]() Ömer’im sinirden susar dalarım, Ben mi suçlu acep suçlu ararım, Biz kurduk vatani kime sorarım, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, 'O' NUR danım ben ![]() Ömer Ekinci |
![]() |
![]() |
|