![]() |
Kadınlar Neden Çabuk Ağlayabiliyorlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Neden Çabuk AğlayabiliyorlarKadınlar neden çabuk ağlayabiliyorlar Hakkında Kadınlar neden çabuk ağlayabiliyorlar Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?" "Çünkü ben kadınım ![]() ![]() "Anlamadım!" dedi çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi ![]() ![]() ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim ![]() Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi, ailesinin hastalığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim ![]() Her türlü şart altında, hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevmek duygusallığını verdim ![]() ![]() Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim ![]() ![]() Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim ![]() ![]() ![]() Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır ![]() fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|