![]() |
Mis On Usk? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mis On Usk?Mis on usk? Hakkında Mis on usk? Mis on usk? Usk, et usun, et esitatud alustel ja kuus teatasid ta'âlâ Allahu, Allahu Hadrat Muhammad esitatud ta'âlâ usu, et kõik käsud ja keelud ning usub, keel on öelda ![]() Credo on järgmine: Billah ja melaiketihi ja kütübihi ja rüsülihi kreedo Vel Vel yevmil ait ja bilkaderi hayrihi ja şerrihi minallahi ta'âlâ ba'sü õigus ba'del mevti ![]() ![]() [See on Jumal, inglid, saadetud raamatuid, tema Inglid, Viimane päev, saatus, hea ja kurja on saadud Jumalalt, usuvad ülestõusmise pärast surma ![]() ![]() Iman, nagu prohvet usu, mõistuse, kogemuste ja filosoofia, olenemata sellest, kas või mitte tõendada, kas aktsepteerida seda, ja nagu on arvata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arvesse, et isik, kes ei usu katsuda, (täna teaduses, selgitab, et nähtamatu rays ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meie Master prohvet, teatasid järgmised salmid selgitama usku usklike oli kirjeldada järgmiselt: (Kes usub Jumalasse, Tema raamatuid, Tema prohvetid, Viimane päev, [st Resurrection, taevas, põrgu, arvestab Mizana] saatust, head ja kurja on saadud Jumalalt surma, pärast tema surma ja ülestõusmise on uskumine ![]() ![]() Püha karim buyuruluyor mealen ütles: (Tõeline vagadus Jumalasse ja tulevikus, tema raamatud, Tema kullerid ![]() (Nad on loetud [Jumalale, inglid, Viimne Kohtupäev, taevas, põrgu ei näe kuigi] nad usuvad ![]() (Nad on teie ette, ma usun, eelmise raamatuid ja tulevikus ![]() Need kolm salmi, Jumal ja tulevikus, inglid, raamatud, prohvetid, ning on teatanud, et usume loetud ![]() (Jumal teab, mida nad tegid ja mida nad ![]() (Ei ole surma, keegi ei sõltu loal Jumal ![]() (Kes hindavad aega surm, aga Jumal ![]() Need kolm salmi, on Jumala poolt kuulutada tunnustust, on uskuda saatust ![]() (Kasuks puudutada neid "See on Jumala," ütlevad nad, kaasas alguses paha, "See on tänu sinule," ütlevad nad ![]() ![]() Selles värsis, ei teadetega, et kurja jumal ![]() (Muhammad [Prohvet] viimati Tema käskjalad Jumala ja Tema Messenger ![]() Selles värsis, Jumala Sõnumitooja teatas, et prohvet ![]() Amentü'nün tähendus Uskuge Jumalasse: Allahu ta'âlâ olemasolu, ühtsuse, mitte teda, vaid Jumal lõi kõike nullist, kust ei sisimas usuvad loominguline, on vastuvõetav ![]() ![]() (Palun usuvad Jumalat ja Tema Messenger, Ummi prohvet!) [Puhastustuli 158] Uskuge inglid: Helendav organite inglid ![]() ![]() ![]() (Tõeline vagadus Jumalasse ja tulevikus, tema raamatud, Tema kullerid ![]() Raamatud arvata: Psalmide Toora, Piibel, Koraan ja muud raamatud saadetakse Allahu ta'âlâ, peavad nad kõik usuvad, et sa väärid ![]() ![]() ![]() (Nad on teie ette [koraani Kerime] Ma usun eelmise allalaetud raamatuid ![]() Uskuge prohvetid: Allahu kõik prohvetid valiti ta'âlâ, lojaalne, aus ja tunnistama, et nad on süütud patt on kinnitada ![]() ![]() ![]() ![]() (Kõik prohvetid, kes usuvad ja vahet ükskõik Jumal on oma hüved ![]() Õnnetusjuhtumi-ja usud saatusesse: Allahu ta'âlâ tähtsusetu inimesi, et vastavalt rahva tahtele käesoleva tagasihoidlik ja nad kõike nad valisid uskuda Allahu ta'âlâ on loodud ![]() ![]() (Selle asemel, Jumala käsk tuleb tulevikus saatus oli kirjutatud ![]() Uskuge edaspidi: Resurrection inimesed kopunca, oleks tagasi elu pärast kontode ja mizandan, moslemid taevas, usu läheb põrgu ja igavese kalacaklarına seal uskuda, aktsepteerida ja nagu see on ![]() (Nad [moslemid], kuid nad usuvad Last Day ![]() Tunnistajate-Usun sõna peaks olema järgmine: Ma tunnistan, et mina, kui mina tean, ja kinnitan, et me oleme näinud, ei ole jumal, vaid Jumal ![]() ![]() (Muhammad [Prohvet] viimati Tema käskjalad Jumala ja Tema Messenger ![]() (Need, kes usuvad Jumalat ja Tema prohvet ja tasu on nur ![]() |
![]() |
![]() |
|