10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz. Omar's Musliman Mora
Hz Omar's Musliman mora
Hakkında Hz Omar's Musliman mora
Hz Omar's Musliman mora
Hz Hamza prihvaćanje islama, muslimani su idolopoklonici grčevito je ljubav, ali se pravi pravi ti Starješine Kurejš, "Dârü'n-Nedve" također okupili "Oni su uzimajući pojačati s množite, ne izgledaju tako da se brzo, put budućnosti je rođena   ne bi primiti točno lijek za opasnosti bulmalayız", rekoše Različiti prijedlozi su izbačena Abu Cehil:
" -Muhammed (saws) je nitko drugi način ubijanja Ovo je na poslu, osim ako sam neka deva i zlato", kazao je ustao Omar:
"-Hattab sin, ali to čini posao"? rekao je on Omar iz pljeskom Nuaym'e kuşanıp sin Abdullah sastali su se na način da mu oružje Nuaym:
"-Ako se takve ili Omar"? upitao je Omar:
"-Muhammed, Arapi staviti razmak između tijela eliminirati kaldırmağa"   on je odgovorio
"Ya-Omar, pokušali ste vrlo težak posao Za muslimana, Muhammed (savs) je kao vrti oko propelera, možete ga yaklaştırmazlar Iako možemo, da je prihvaćen, te Hâşimoğulları Maz je pusti živjeti"   rekao je on Omer te riječi bile su žene
"-Ili si ti jedan od njih"? je poderan Nuaym:
"Vidi-Ti prije mene rodbine Enişten rekao sestra Fatima je postala muslimana", rekao je on
Omar nije dao to bilo slučajno No, sumnja je pala u škripac da promijenite stazu pravi stric Said b Zeyd'in je imao svoj dom U međuvremenu, u Časnom Kur'anu je pročitana Omar, čuo vrata ispred široko čitati Kırarcasına pogodio vrata
Telaşlandılar insiders vidio Omar Umar Islam, znao neprijateljstva Sahifesini odmah sakrila Kur'an i vrata su se otvorila Omar:
- "Što je to što ste pročitali?" povikao je Stric:
- "Ništa", odgovorio je Omar:
- "İşittiklerim pravi" dobro, bijes je više eniştesinin Nametljiv sestra, šamar od krvi lijevo Budući da je ozlijeđen njegova sestra Fatima:
- "O Omar, Boj se Allaha sam postao musliman i moja supruga, i da ste ponosni da se ne bojimo
|
|
|