Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abû, bakr, hazrat, smrt

Smrt Hazrat Abu Bakr

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Smrt Hazrat Abu Bakr

Smrt Hazrat Abu Bakr
Hakkında Smrt Hazrat Abu Bakr

Smrt Hazrat Abu Bakr

Hazrat Abu Bakr, byl připraven zemřít, Hazrat A'ishah (RA) přišel a přečtěte si následující báseň: 'Přísahám svým životem, je duše uvězněna v hrudníku způsobené zúžením osoby obnovit bohatství'

Na tomto, Hazrat Abu Bekir z jeho tváře řekl: Není to tak, takto:

Že smrt byla opravdu opilý (ó člověče), který jste vy, co používá k útěku

(Kaf/19)

Rubáš mě, mám mýt a oblékat dva, protože živých mrtvých je více než člověk potřebuje nové šaty

Hazrat A'ishah (ra), Hazrat Abu Bakr smrt okamžitě přečíst následující báseň: Jeho tvář byla bílá on by žádal kvůli dešti letos na jaře pro sirotky, vdovy byl úkryt pro ženy

Pak Hazrat Abu Bakr (RA) řekl: To je chvályhodné, nemůže a je hoden proroka Hazrat '

Abu Bakr řekl, Hazrat před vstupem do Ashab-I Pronájem:

- Do çağırmıyalım vás vyšetří lékař?

- Lékař se na mě podíval a 'jsem si přál já! " řekl

Selman-i Faris (ra) za účelem návštěvy Prorok přišel před Abu Bakr a řekl:! 'O Abu Bakr, radí nám maso "

Načež on řekl: 'Bůh se otevře svět pro vás nevědí, že ranní modlitby, která je nezbytná nutnost přijmout další z něj muž Boží se zpronevěřili

V tomto ohledu, i když jste zpronevěřil urážka Boha, že požár Aby se tě! "

Hazrat Abu Bakr (RA), onemocnění, při těžké las hák, místo lidí, kteří chtěli opustit kalif Omar chalífy, zatímco on byl také na této, řekl:

- Náš Pán na naše silné a pevné, Zajímalo by mě, co jste se rozhodli odpovědět dát někomu?

- Jeho služebníci na živobytí mimo hayırlılarını říct!

Pak Prorok poslal upozornění Když Hz Omar Omar řekl:

Vězte, že Alláh má právo na den a na noc nesouhlasí právo Bůh má právo na noc během dne nepřijme, dokud eda Předpokládejme, že dne vzkříšení Alláh nepřijímá nafileyi výrobce těžké váhy, ale oni jsou předmětem práv a práv ve světě v jejich vlastní pravý, který převažuje nad jiným ötürüdür právo na proces sám o sobě není něco, co má být těžký den stupnic Rozsudek mizanları světlo nováčky, ale oni jsou předmětem klam a lež vyšla najevo, protože mají mírný

Samozřejmě, že rovnováha není něco jiného než pověra v pánvi bude mít mírný

Alláh, nejkrásnější mezi národy skutky ráje řekli, že se vzdal vady v této souvislosti díváte na jednu z 'co jsem jim stanoví pořadí těchto Yim Amám! der

Jistě mezi lidmi Peklo je nejvíce zlých skutků zmínka İşlemiş předstírá, že je jednou z cest, z tohoto vydání ve tvářích skutků 'těchto lidí říkám vrchol

Věřit, že Boží milost a Boží milost by chtěl trest, a trest kaçsın zikretmiş poezie, s rukou ohrozit sebe, jiné než Alláh, chcete, aby správně! Máte-li přinést nic až do smrti, spíše než poslouchat to nasihatimi roztomilé nasihatimi neposlouchal na vás, jestli nemáte už, jak zemřete, pokud smrt není něco, co lidé budou nenávidět Jistě, můžete proti němu!

Řekl, b Müseyyeb říká: Hazrat Abu Bakr (RA) je připraven zemřít, někteří lidé přišli ashabdan a řekl mu: 'Proroku chalífa! Jsme v situaci vidíme v azıklandır nás '

Nato Abu Bakr řekl:

- Kdo řekl následující slova a pak zemře, jeho duch Boží jasně na obzoru!

- Co je to zřejmé obzoru?

- Tam je náměstí v přední části zahrady trůnu, řeky, stromy musí čelit každý den tam mít slitování na svou duši v tomto místě Boha, který vám řekne, že učiní následující slib:

Bože! Poté, co jste vytvořili je, i když ne nutně potřebovat mahlukâta je rozdělili do dvou skupin pro skupinu požehnání, požehnání pro mě skupina cehenem vlasy, což pro peklo!

Bože! Jistě, stvoření, rozešli před vytvořením jim: Čí je divize z divize, klid, jehož řekl: Čí je perverzní, jehož hříchy z poslušných pro výrobu můj klid!

Bože! Proto jste věděli co dělat před vytvořením své znalosti z každé duše není tam žádná záchrana z těch, kteří poslouchají mi Vás pobavit!

Bože! Nejste oprávněni mi vyjádřit nikdo se omluvit za to, že máš mě blíž k způsobů, jimiž vlasy!

Bože! Máš ocenit přesuny zaměstnanců nepohybují nic, pokud dovolíte, abych se přestěhovala k rodičům vlasy!

Bože! Vytvořili jste dobro a zlo, které byly vytvořeny pro každou ze dvou částí, které budou ihsanlar mi vlasy je dobrý!

Bože! Nacházíte se nebe a peklo halkettin to, co vytvořili pro každý ze způsobilých obyvatel ráj ve mně vlasy!

Bože! Zvrhlost z vůle lidí, jste na její ňadra zužoval svou víru ve mně rozšířit mé hrudi, zdobí víra v mém srdci!

Bože! Jejich práce jste měřit výsledky self-svázal mi krásný život po smrti nechat žít! Jeho blízko mě!

Bože! Někoho jiného, kdo vám důvěru a doufám, že když se ráno a akşamlarsa güvencim a doufám, že jste byli zbytečně! Orientace aby se odvrátili od hříchu a uctívání Boží moci, ale byl jsem YLE!

Poté, Hazrat Abu Bakr (RA) řekla: 'To vše má říkat v Knize Alláha'

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com