![]() |
Kalp Kirikligi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalp KirikligiKalp kırıklığının ilk aşaması, korkunç bir kırgınlık hissi ![]() ![]() ![]() 1-ZAMANA ODAKLANIN Duygusal kriz sırasında ihtiyacınız olan, sizin için en iyi olan şeyi yapmayı öğrenmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-ZAMANI KULLANIN İlişkiniz bittiğinde, sürekli aklınız onunla meşgul olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-BU GÜNÜ DÜŞÜNÜN Kendinizi bir anda tüm geleceği silinmiş gibi bile hissedebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 4-GÜÇLÜ OLUN Bu geçici ayırımda ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenmelisiniz ![]() ![]() 5-KENDİNİZİ ŞIMARTIN Terkedilmek, kalbine bıçak saplanmak gibi bir duygudur ![]() ![]() ![]() 6-KENDİNİZE DESTEK ARAYIN Bir aşkı kaybeden insanın, dertlerini paylaşacak insanlara ihtiyacı vardır ![]() ![]() 7-ÖĞÜTLER DİNLEMEYİN, SİZ ANLATIN Öğüt almak yerine sadece duygularınızı dinlemeleri için arkadaşlarınızı arayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8-DESTEK GRUPLARINA KATILIN Sizinle aynı şeyleri yaşamış insanlarla tecrübelerinizi paylaşmak iyi gelecektir ![]() ![]() 9-GÜNLÜK TUTUN Kendinizi pozitif düşünceye odaklanmış olarak tutmak ve bu acı dolu zamanı bir tecrübeye dönüştürme yolunda ki kararlarınızı desteklemek için günlük tutun ![]() 10-DANIŞMAN ARAYIN Çok gerekli görürseniz psikolojik danışmanlardan destek almaktan çekinmeyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kalp Kirikligi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalp Kirikligiherşey güzelde benim kız arkadaşın bana olmadık mutsuzluk werdi halen acısını çekiyorum dengem kaymış kendimi bulamıyorum sabah kalkıyorum işimi gidicem kalkar kalkmaz başıma bir ağrı giriyor çok fena halde ağırıyor uyku zamanı gelene kadar herşey bana zindan oluyor başımın ağrıısından((( |
![]() |
![]() |
|