![]() |
KeseRim Kendimi!İntihar Ederim! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() KeseRim Kendimi!İntihar Ederim!Aklıma geliyor bazen Ama sonra vazgeçiyorum Şimdi ise ellerim titrercesine Yoluma devam etmeye çalışıyorum ![]() Yavaş yavaş yağmur yağmaya başlıyor Bense ağlamaya…… Gözyaşlarım yağmurla beraber karışıyor We yavaş yavaş yutkunmaya başlıyorum Ama bu sefer başka bir zevkle… ![]() Son kez adını sayıklıyorum Beklide son kez özlem duyuyorum Şimdi ise acım son bulur diye Hatta sende son olursun diye Bu hatayı ilk ve son defa yapıyorum Yeryüzü bana karşı geldiğini belirtircesine Yağmurla beraber şimşekte yüzün gösterdi işte Aslında elveda bile demek istemiyorum bende ellerimde aklım gibi yüreğime söz geçiremiyor Kurşun dahi geçiremem kim bilir… ![]() ![]() Aklım yine lanet okumaya başlıyor Gözlerim görmek istediklerimi saklıyor bana inatça Ve dudaklarım… Hala senin döneminde kalma Senin döneminden kalma sessizliğini koruyor hala Kalbim evet der Dudaklarımsa sessiz Gözlerim haykırır Dudaklarım yine sessiz… Bir uyum sağlayamaz bedenim Ama sonuçta Sen sessiz… Ben sessiz… Sonsuza dek bu sessizliği korumak uğruna Gidiyorum… Arkamdan ağlamasanda Gidiyorum… Aklım düşünmekten, kalbim sevmekten yoruldu Rahatlamak için gidiyorum… Elveda… Belki sebebimsin diye üzülür Perişan edersin kendini Hayır, sende hata yok ne sende hata nede bende Asıl suçlular kalbimiz de… Eskilerden kalma bir yalnızlık şimdi payıma düşen Sen hayatta kalıp sevdiklerinle tadını çıkar Ben diye bir şey olmasın hayatında, zaten yoktuda Bu sana son sözlerim… Aslında şimdi bu alnımı öpen sen olmalıydın Silah değil!!!! Şimdi bu benim mutluluk çığlıklarım yeri göğü inletmeliydi Şu kurşun sesi değil Hatta şu namlunun ucunda ben değil Biz olmalıydık Elveda!!!!
|