![]() |
Laflar Filmlerden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laflar Filmlerdenkokuyor ![]() --Robert Duvall (Kıyamet) Dehşet, dehşet ![]() --Marlon Brando (Kıyamet) Bana katil demeye hakkın yok ![]() ![]() --Marlon Brando (Kıyamet) Houston, bir sorunumuz var ![]() --Tom Hanks (Apollo 13) Başarısızlık bir seçenek değildir ![]() --Ed Harris (Apollo 13) Gideceğimiz yerde yola ihtiyacımız olmayacak ![]() --Christopher Lloyd (Geleceğe Dönüş) Bu harika oyuncakları nereden buluyor? --Jack Nicholson (Batman) Biri bana nasıl bir dünyada yaşadığımızı söyleyebilir mi? Yarasa gibi giyinen bir adam geliyor ve benim basınımı elimden alıyor ![]() --Jack Nicholson (Batman) Mutlu bir yüz takın ![]() --Jack Nicholson (Batman) Ne kadar çok yapacak şey, ne kadar az zaman ![]() --Jack Nicholson (Batman) Neye gülüyorsun? --Jack Nicholson (Batman) Seyretmeyi seviyorum ![]() --Peter Sellers, Shirley MacLaine'e televizyondan söz ederken ![]() İlkbahar [fidan] dikim zamanıdır ![]() --Peter Sellers (Being There) Biz Tanrı'nın verdiği görevdeyiz ![]() --Dan Aykroyd (The Blues Brothers) Chicago'ya 106 mil, depomuz dolu, yarım paket sigaramız var, ortalık karanlık ve güneş gözlüklerimizi taktık ![]() --Dan Aykroyd (The Blues Brothers) Tanrı esrarengiz usullerle iş görür ![]() --Dan Aykroyd (The Blues Brothers 2000) Onu çal Sam, "As Time Goes By"ı çal ![]() --Humphrey Bogart (Casablanca) Paris hep olacak ![]() --Humphrey Bogart (Casablanca) Louie, bunun güzel bir arkadaşlığın başlangıcı olabileceğini sanıyorum ![]() --Humphrey Bogart (Casablanca) Bana Shirley deyip durma ![]() ![]() --Leslie Nielsen (Havaalanı) Hiç bir Türk hapisanesinde bulundun mu? --Peter Graves (Havaalanı) Evren çok büyük bir yer, herhangi bir insanın hayal edebileceğinden de büyük ![]() --Jodie Foster (Mesaj) Kendini şanslı hissediyor musun? --Clind Eastwood (Kirli Harry) Ben bir hayvan değilim ![]() --John Hurt (Fil Adam) E ![]() ![]() ![]() --E ![]() ![]() ![]() Onu inşa edersen, gelecekler ![]() --Kevin Kostner'e gelen sesler (Düşler Tarlası) Annem aptallığın aptalın yaptığı şey olduğunu söyler ![]() --Tom Hanks (Forrest Gump) Hayat bir kutu çikolata gibidir ![]() --Tom Hanks (Forrest Gump) O canlı! O canlı! --Colin Clive (Frankenstein) Ona reddedemeyeceği bir teklifte bulunacağım ![]() --Marlon Brando (Baba) Eli çantalı bir hırsız [avukatları kastediyor] eli silahlı bir hırsızdan daha çok çalar ![]() --Marlon Brando (Baba) Adım Bond, James Bond ![]() --Sean Connery (Altın Parmak) Bizi kimse yenemez ![]() ![]() --Jane Darrell, Henry Fonda'ya (Gazap Üzümleri) Yarın başka bir gün ![]() --Vivian Leigh (Rüzgar Gibi Geçti) Tanrı şahidimdir, bir daha asla acıkmayacağım ![]() --Vivian Leigh (Rüzgar Gibi Geçti) Ve saire, ve saire ![]() --Yull Brynner (Kral ve Ben) Yo, hayır ![]() ![]() ![]() --Robert Armstrong (King Kong) Aşk asla üzgün olduğunu söylememektir ![]() ![]() --Ali MacGraw (Love Story) Böyle yazılacak, böyle yapılacak ![]() --Yull Brynner (On Emir) Bu Kitabın hükmüyle yaşamayan, bu Kitabın hükmüyle ölecektir ![]() --Charlton Heston (On Emir) Güvenli mi? --Laurence Olivier, Dustin Hoffman'a (Marathon Man) Burada kendimizi mahvetmek, kalplerimizi kırmak, yanlış insanları sevmek ve ölmek için bulunuyoruz ![]() --Nicholas Cage, Cher'e (Ay Çarpması) Dünyanın fazla uzakları göremeyeceğimiz kadar yuvarlak olması güzel ![]() --Meryl Streep (Benim Afrikam) Çek o pis kokulu pençelerini üstümden, seni lanet pislik maymun! --Charlton Heston (Maymunlar Gezegeni) Bir çocuğun en iyi arkadaşı annesidir ![]() --Anthony Perkins (Sapık) Yılanlar! Niye hep yılanlar olmak zorunda? --Harrison Ford (Indiana Jones, Raiders of the Lost Ark) Ben harika bir şoförüm ![]() --Dustin Hoffman, Tom Cruise'a (Yağmur Adam) Adriaaane! --Sylvester Stallone (Rocky) Duvardaki Büyülü Ayna, dünyanın en güzel kadını kim? --Kötü Kraliçe (Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler) Kuvvet seninle olsun ![]() --Alec Guinness (Yıldız Savaşları) Bana gelince, ben celladımdan daha uzun yaşayacağım ![]() --Anthony Queen (Ömer Muhtar) Onu dinlemediniz bile ![]() --Anthony Queen (Çağrı) Bana mı diyorsun? Bana mı diyorsun? Burada başka kimse yok ![]() --Robert DeNiro (Taksi Şoförü) Sıra hanginizde? --Danny Glover (Av II) Sana söyleyebilirdim, ama o zaman seni öldürmem gerekir ![]() --Tom Cruise (Top Gun) Geri döneceğim ![]() --Arnold Schwarzenegger (Yok Edici) Hasta la vista, bebek! --Arnold Schwarzenegger (Yok Edici II) Hayatının geri kalanını birisiyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının mümkün olduğunca çabuk başlamasını istersin ![]() --Billy Crystal (Harry Sally'yle Karşılaşınca) Ben kötü değilim, sadece böyle çizildim ![]() --Jessica Rabbit, Bob Hoskins'e (Roger Rabbit'i Kim Öldürdü?) Toto, artık Kansas'ta olmadığımız gibi bir his var içimde ![]() --Judy Garland (Oz Büyücüsü) Eriyorum, eriyorum! --Margaret Hamilton (Oz Büyücüsü) Seninle benim aramızdaki fark? Ben yakıştırıyorum (giydiği siyah takımdan söz ediyor) ![]() --Will Smith (Siyah Elbiseli Adamlar) Artık sistemin parçası değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() --Tommy Lee Jones (Siyah Elbiseli Adamlar) Yedi ölümcül günah vardır: Oburluk, öfke, hırs, kıskançlık, atalet, kibir ve şehvet ![]() --Morgan Freeman (Yedi) Quaid, reaktörü çalıştır, Mars'ı kurtar ![]() --Mutant Quota (Total Recall) Gelecek kimseye söz verilmedi ![]() --Clint Eastwood (Mutlak Güç) Orada aşağıda bir şey var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Mary Elizabeth Mastrantonio (The Abyss) Sana kişisel kölem olarak sahip olmaya alışabilirdim ![]() --Elizabeth Taylor (X, Y, and ZEE) -Nasıl ölmek istersin? -Yaşlanarak ![]() --Boris Karloff ve Lou Costello (Abbott and Costello Meet the Killer) Yapacağın en son şey olsa da intiher edeceksin ![]() --Boris Karloff (Abbott and Costello Meet the Killer) Başına gelebilecek en iyi şey ![]() ![]() ![]() ![]() --James Belushi (Dün Gece Hakkında) Bak, evlenmek istemiyorum, çocuk istemiyorum, bağlanıp kalmak |
![]() |
![]() |
|