Utanıyorum |
08-08-2009 | #1 |
delishhhh
|
UtanıyorumŞehidin kanını hiçe sayanlardan UTANIYORUM! Kanlı katili konuşturanlardan UTANIYORUM! Kanlı katilin temsilcileriyle konuşanlardan UTANIYORUM! Tükürdüğünü yalayanlardan UTANIYORUM! Tükürdüğünü yalayanların tepemizde oturmasından UTANIYORUM! Çifte sıfat kullanan, çifte kimliklerden UTANIYORUM! Çifte kimliklerin koltuklara kurulmasından UTANIYORUM! Açılım diye diye açılanlardan UTANIYORUM! Vatanın bağrına hançer gibi saplananlardan UTANIYORUM! Bağrımıza dayanmış hançerlerin söz sahibi olmasından UTANIYORUM! Utanıyorum söz bulamamaktan, utanıyorum haykıramamaktan! İşte nesrin susup şiirin konuştuğu an! İşte sözün yitip lanetin bağrı deştiği an! LANET OLSUN! Sinsi bir açılımı aça aça, Vatanı bölmek için bilmem kaça, İti köpeği üstüme alçakça Salana, saldırana lanet olsun! Mehmetçiğe saldırılırken hissiz, Şehitler toprağa girerken yassız, Türk vatanı parçalanırken sessiz Kalana, kaldırana lanet olsun! Memleketin toprağını, taşını, Yaylanın, dağın kurdunu, kuşunu, Fukaranın ekmeğini, aşını Çalana, çaldırana lanet olsun! Ülke malını beleşe, ucuza, Ahlaksıza, uğursuza, hırsıza; Utanmaza, hayâsıza, arsıza; Alana, aldırana lanet olsun! Sivas’ı, Erzurum’u, Erzincan’ı; Diyarbakır’ı, Hakkâri’yi, Van’ı; Denizi, toprağı, bütün vatanı Bölene, böldürene lanet olsun! AHMET ERCİLASUN |
Cevap : Utanıyorum |
08-08-2009 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : UtanıyorumÇok güzel paylaşım olsun bende insanlıktan utanıyorum binlerce mahsum öldürülüyor ve buna dur diyen yok manesef insanlık ölmüş manesef bu dünyada