![]() |
Kuantum Tedavisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuantum TedavisiNamık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() Mordeniz yaptığı açıklamada Anesteziyoloji Ana Bilim Dalı Ağrı Polikliniğinde olarak 6 aydır hizmet verdiklerini belirtti ![]() ![]() ![]() ![]() 21 ![]() Kuantum teşhis ve tedavisinin Rusya'da uzay araştırmaları merkezlerinde geliştirilen ve 21 ![]() ![]() ![]() Rusların geliştirdiği bu yöntemi Tekirdağ'da uygulamaya koymuş olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Mordeniz bugüne kadar hastalarından aldıkları sonuçların umut verici olduğunu ifade etti ![]() Mordeniz şunları kaydetti: ''Kuantum yönteminin ilaçsız tedavi yöntemi olarak daha geniş uygulama alanı olacağına inanıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KUANTUM TEDAVİSİ Kuantum enformasyon teorisinin geleneksel Çin tıbbından etkilenerek yeni bir tıbbi yaklaşım olduğunu ifade eden Mordeniz yaklaşımıntıptaki gibi hücrenin çekirdeği değil hücreler arasındaki iletişim kanallarına belirli dalga boyunda ışık vererek iletişim kanallarını uyarmak olduğunu söyledi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|