Kız Göğsü - Tatlı |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kız Göğsü - TatlıMALZEMELER: 1 Su bardağı taze sıkılmış portakal suyu 1 Su bardağı irmik 3 Su bardağı şeker 1 Portakal kabuğu rendesi 4 Su bardağı su ÜZERİ İÇİN: 1 Küçük kase tane fındık Tarçın YAPILIŞI: Tüm malzemeleri bir tencereye alalım ve muhallebi pişirir gibi pişirelim Piştikten sonra içini sudan geçirdiğimiz (kolay çıkması için) Türk kahvesi fincanlarının içine koyalım Buz dolabında 1-2 saat soğutalım Soğuyan fincanlarımızı servis tabağımıza ters çevirelim (kolayca çıkıyor) Üzerine tarçın serpip fındık yerleştirelim Soğukken servis edelim Afiyet olsun;) |
|