![]() |
Çağladan Tarçınlı Rulo Tarifi :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çağladan Tarçınlı Rulo Tarifi :)Evet bugün bir değişiklik yapıp Tarçınlı Rulo yapmaya karar verdim ![]() ![]() ![]() Tarçınlı Rulo nasıl yapılır bileniniz vardır belki ben yinede birde benim kelimelerimle ekleyeyim ![]() ![]() 1 paket kuru maya 1 su bardağı ılık süt 1/3 su bardağı şeker yarım su bardağı tereyağ(ılık) 2 yumurta 4-5 su bardağı un 1çay kaşığı tuz İçi için: 1 su bardağı kahverengi şeker 2 yemek kaşığı tarçın 1,5 yemek kaşığı tereyağ Hemen tarife geçiyorum ![]() Bir kaba ılık süt,maya ve 1 çay kaşığı toz şekeri ekleyerek maya eriyinceye kadar karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdide benim yaptığım tarçınlı ruloları görelim bakalım beğenecekmisiniz ![]() ![]() Burada hamur açılmış ve yağ,tarçın şeker hamurumuz üzerinde srülmüş şekilde ![]() ![]() Rulomuz yapıldı kesim aşaması ![]() ![]() Tetside hiç fena durmuyorlar pişmemiş olsalarda ![]() ![]() veeeee Tarçınlı Rulolarımızın son haliyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|