![]() |
Kremalı İspanaklı Yumurta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı İspanaklı Yumurta8 yumurta 1+1/2 su bardağı beşamel sosu 1 kahve kaşığı hindistancevizi 750 gr ıspanak (haşlanıp, süzülerek püre haline getirilmiş) 60 gr (1/2 su bardağı) kaşar peyniri rendesi Bir tencereye 5 su bardağı sıcak su ve 4 su bardağı sirke koyup, harlı ateşte kaynatınız ![]() ![]() ![]() Orta boy bir tencerede beşamel sosun dörtte birini hindistancevizi ve ıspanakla karıştırınız ![]() ![]() Önce, ızgaranızı iyice kızdırınız ![]() Tencereyi ateşten alıp, ıspanaklı sosu orta boy, alçak kenarlı ve ateşe dayanıklı bir cam servis tabağına dökünüz ![]() ![]() ![]() ![]() Tabağı ızgaradan alıp, servis ediniz |
![]() |
![]() |
|